Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Miodrag Perisic:"Nu am avut o misiune uşoară"

Marius Petri

Marius Petri
02.11.2013

CSU Atlassib are un start aproape perfect de campionat. Echipa sibiană a reuşit să câştige al cincilea meci din acest sezon în această seară în deplasare la BC Timba, scor 89-62. În urma acestui succes, antrenorul echipei oaspete, Miodrag Perisic, a declarat:

“Nu a fost un meci uşor. A fost un meci ca oricare altul, nu am avut o misiune uşoară. Am reuşit să finalizăm, am pasat bine, e important că nu s-a accidentat nimeni. Uneori avem probleme în a motiva echipa şi asta a fost problema noastră azi, dar toată lumea  e fericită că am câştigat.”

În legătură cu obiectivul echipei sale în acest sezon, tehnicianul sârb a declarat:

“Ne propunem să ajungem în play-off, acesta este principalul obiectiv. Până acum suntem pe drumul cel bun şi vom vedea cum vor decurge lucrurile în continuare.”

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!