Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Miodrag Perisic: "Vreau să le mulțumesc și suporterilor. Au fost incredibili!"

Paul Olar

Paul Olar
27.04.2014

Miodrag Perisic, tehnicianul lui CSU Sibiu, a fost total nemulțumit de felul cum au debutat băieții săi în partida de sâmbătă cu "U"-BT Mobitelco. Gruparea de pe Cibin s-a impus, totuși, scor 77-71, antrenorul mărturisind că echipa suferă din cauza indisponibilității lui Robert Sarovic.

"Am început destul de prost meciul de azi. Chiar foarte prost. (..) Am mai avut cred că 2-3 meciuri în acest campionat când am început prost și nu am revenit în joc până la final. (..) Am reușit însă să revenim și să câștigăm. (..) Am simțit lipsa lui Sarovic. Cum să nu o simțim? Este unul din cei mai importanți jucători din lot. (..) Nu aș vrea să vorbesc despre următoarele meciuri de la Cluj. O să le luăm pe rând, așa cum am făcut și cu meciurile de acasă. Oricum vreau să îmi felicit jucătorii pentru că în ciuda faptului că au jucat la mai puțin de 24 de ore al doilea meci, au dat tot ce au putut și au reușit să învingă. Vreau să le mulțumesc și suporterilor. Au fost incredibili! Chiar și când am fost conduși la diferență mai mare au fost alături de echipă, iar băieții au simțit asta! Le multumim încă odată pentru sprijin!" A declarat sârbul, conform site-ului csusibiu.ro

*Foto: csufans.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!