Stiri

Miodrag Perisic s-a întors în Liban după experiența nereușită de la Timișoara

Andreea Vlase

Andreea Vlase
16.01.2019

Antrenorul Miodrag Perisic și-a găsit echipă după ce s-a despărțit de SCM Timișoara în luna decembrie. Sârbul s-a întors în Liban, la Beirut Club, formație care s-a impus în primul meci cu Miodrag Perisic pe bancă.

Tehnicianul de 47 de ani s-a întors în Liban, unde a antrenat înainte să se alăture celor de la SCM Timișoara. Miodrag Perisic nu a avut parte de o experiență foarte reușită pe banca alb-violeților, echipă de care s-a despărțit după 8 etape din grupa valorică A din Liga Națională de Baschet Masculin. Cu Perisic pe bancă, formația bănățeană a avut un bilanț de 2 victorii și 6 înfrângeri în campionat. Cele două părți s-au despărțit pe cale amiabilă în prima săptămână a lunii decembrie.

Miodrag Perisic a preluat Beirut Club, care a urcat pe locul 4 în clasamentul campionatului din Liban. Acesta a debutat pe banca noii sale echipe într-un duel cu Atlas. Formația lui Perisic s-a impus cu 97-72 în partida de la finalul săptămânii trecute. Beirut Club are 5 victorii și 4 înfrângeri în campionat.

Antrenorul sârb a pregătit de-a lungul carierei patru cluburi în campionatul românesc, CS Otopeni, „U” Cluj, BC CSU Sibiu și SCM Timișoara. Miodrag Perisic a mai antrenat în Liban pe Tadamon (2015-2016, 2017), Byblos (2017-2018) și Anibal (2011-2012). A mai pregătit cluburi din Egipt și Bahrain, dar și naționala egipteană.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!