Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mircea Cristescu: "Arbitrajul a fost sub-mediocru spre catastrofal"

Paul Olar

Paul Olar
25.04.2014

Înfrângere pentru "U"-BT Mobitelco în primul meci al Play-Off-ului. Clujenii s-au împiedicat la Sibiu, pierzând dramatic, scor 77-75.

Silvășan și compania puteau însă să evite eșecul dacă erau "puțin mai deștepți", conform spuselor lui Mircea Cristescu. Președintele executiv al lui "U" a acordat o declarație site-ului oficial al clubului, oficialul criticând arbitrajul disputei din Sala "Transilvania".

"Sincer să fiu, a fost un derby al Ardealului foarte frumos. Mă bucur că Sibiul a revenit după câțiva ani în play-off. Nu am ce să le reproșez băieților din punctul de vedere al dăruirii, al recuperărilor și al luptei. Am avut meciul în mână și cred că dacă eram puțin mai deștepți puteam câștiga. Vom analiza în această seară meciul, vom revedea jocul și apoi vom vedea dacă noi am greșit sau alții. Despre arbitraj, a fost în această seară mediocru, sub-mediocru spre catastrofal." A spus Cristescu, citat de u-mobitelco.ro

*Foto: Nagy Melinda/u-mobitelco.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!