Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mircea Cristescu: "Contează mult faptul că am reușit să închidem anul învingători"

Paul Olar

Paul Olar
16.12.2013

"U"-BT Mobitelco a învins luni seara pe Steaua CSM EximBank cu scorul de 79-74 și a încheiat anul 2013 în notă pozitivă. Totodată, ardelenii țintesc departe și speră să se întoarcă din vacanță cu forțe proaspete, după cum a precizat și Mircea Cristescu.

Președintele executiv al grupării de pe malul Someșului s-a arătat bucuros de succesul "alb-negrilor", fostul mare sportiv scoțând în evidență importanța Cupei României pentru trupa lui Dorin Pintea.

"Chiar dacă am trăit cu emoții, e o victorie mare pentru că am reușit să ne păstrăm invincibilitatea pe teren propriu și sper ca la anul să ne aducă Moșul mai multe victorii în deplasare. Vine o perioadă de pauză după prima parte a campionatului, vom reveni în 27 la pregătire. Bineînțeles, vrem - nu vrem, Revelionul îl vom petrece în Cluj, pentru că imediat cum începem noul an avem dubla cu Pitestiul, din Cupă României, unde ne dorim să intrăm din nou în Final Four. Cupa este un obiectiv pentru noi, pentru că vrem să aducem un trofeu la Cluj. Vă urez tuturor un An Nou fericit, mă bucur că am reușit să închidem anul învingători, pentru noi contează mult!" A spus Cristescu, conform u-mobitelco.ro

*Foto: Manases Sandor/u-mobitelco.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!