Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mircea Cristescu: "Gaz Metan rămâne în continuare o echipă puternică"

Paul Olar

Paul Olar
09.11.2013

Foto; Andor Marton

"U" Mobitelco BT Cluj-Napoca şi Gaz Metan Mediaş îşi dau întâlnire, sâmbătă seară de la orele 18:15, în cel mai interesant duel din acest sezon desfăşurat la Sala Sporturilor Horia Demian. Partida va fi transmisă în direct de către DIGI Cluj.

Într-o declaraţie acordată site-ului nostru, Mircea Cristescu a declarat că nu există o favorită în duelul cu Mediaş, confruntarea fiind deschisă oricărui rezultat.

Există o favorită în duelul cu Mediaş?

În acest sezon, ca de altfel şi în sezonul trecut, nu cred că mai există favorite. Sunt 11 echipe care se bat pentru intrarea în playoff. După un început dificil de sezon, cu meciuri grele, medieşenii au revenit cu o victorie foarte importantă înregistrată la Kiev. Gaz Metan Mediaş rămâne în continuare o echipă puternică, iar confruntarea e deschisă oricărui rezultat. Sper ca după meciul de la Craiova să începem să ne îmbunătăţim jocul.

Este un meci mai special pentru dumneavoastră şi pentru Cluj deoarece veţi întâlni fostul antrenor al echipei?

Nu. Am putea spune că este un meci special deoarece Marcel este unul dintre cei mai buni antrenori din LNBM, e şi antrenorul echipei naţionale, dar nu are nicio legătură faptul că Marcel a fost la noi şapte ani. Fiecare îşi alege drumul în viaţă.

Ne puteţi confirma candaidatura depusă pentru postul de vicepreşedinte al FRB? Care sunt gândurile cu care atacaţi această poziţie?

Da, într-adevăr mi-am depus candidatura pentru postul de vicepreşedinte al FRB. Gânduri, ca şi până acum, sunt legate de soluţii pentru dezvoltarea baschetului, anumite aspecte care se pot îmbunătăţi. Cred că faţă de ultimii ani, în care politica FRB a fost de dezvoltare, iar în ultimii opt ani baschetul s-a dezvoltat foarte mult atât din punct de vedere tactic cât şi a nivelului oamenilor care vin în sală. Cred că ar trebui să structurăm această masă şi să încercăm să fibrăm, cum s-ar zice, şi să începem să contăm în principal la copii, la juniori, mă refer pe plan internaţional, respectiv şi să vedem cât de mult se pot îmbunătăţi echipele de seniori şi senioare, mai ales că în 2015 organizăm Campionatul European alături de Ungaria.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!