Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mircea Cristescu: "Jucătorii trebuie să fie mai concentrați pe ceea ce au de făcut"

Paul Olar

Paul Olar
16.01.2014

"U"-BT Mobitelco Cluj-Napoca primește vineri, vizita formației CSM Oradea, într-o partidă ce contează la etapa cu numărul XIV din Liga Națională de baschet masculin.

Mircea Cristescu, președintele executiv al ardelenilor, a acordat o declarație în care a vorbit despre cele întâmplate la trupa de pe malul Someșului în această săptămână.

"Am avut o discuție cu boardul de conducere și am decis ca Bobo Pintea să rămână principal. Jucătorii experimentați care trebuie să își spună cuvântul în teren mai profund și nu au făcut-o au fost penalizați. Cred că jucătorii trebuie să fie mai concentrați pe ceea ce au de făcut pentru "U" Mobitelco. Domnul Perovic, care a venit ca director tehnic și care trebuia să facă totul, alături de domnul Pintea și de băieți, pentru că linia pe care am creat-o să fie cât mai performantă, se pare că nu a făcut destul. Cu toate că a făcut și multe lucruri bune, un exemplu este lucrul individual cu Cătălin Baciu, numai că sarcinile lui erau mult mai mari. Din păcate pentru Bobo Pintea, acum este singur, dar și-a asumat acest lucru, îi va fi mult mai greu o perioadă. Rămâne de văzut cum vom evolua și dacă vom aduce pe cineva. Pentru a construi este nevoie de timp, nu se întâmplă peste noapte. Știu că în acest oraș majoritatea ambițiilor de performanță sunt la noi, este un lucru onorabil și ne obligă. Tot ceea ce facem, facem pentru a câștiga și pentru a aduce cât mai multe performanțe și cred că și jucătorii împreună cu staful își doresc același lucru." A precizat fostul mare baschetbalist, conform u-mobitelco.ro

*Foto: u-mobitelco.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!