Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mircea Vulc: "Sper să avem un retur la fel de bun"

Cătălin Chirilă

Cătălin Chirilă
17.01.2014

Mircea Vulc, președintele lui CSU Atlassib Sibiu a vorbit, la prima conferință de presă organizată de clubul de pe Cibin în acest an, despre schimbarea efectuată la nivelul lotului în această iarnă.

Avem un nou jucător, pe Robert Sarovic, care l-a înlocuit pe Miceta. Simțeam nevoia să avem un jucător mai puternic pe poziția 4, care să se poată apăra și la pozița 5 în același timp, să poată arunca și de afară, lucruri pe care Miceta nu le-a făcut în cele mai bune condiții. Pe Sarovic îl știm de sezonul trecut, de la Timișoara. Are o mână foarte bună și de afară, este puternic și sper să ne ajute în apărare, în principal. După un tur relativ bun, sper să avem și returul tot așa, deși, sigur, va fi foarte greu.                                                                      

Vulc a explicat și situația restanței cu BC Mureș, pentru care nu a fost încă stabilită o dată de disputare.

Noi le-am propus foarte multe date, ei nu au fost de acord. Ei ne-au propus o singură dată, însă era între două meciuri grele, cu Mediaş şi cu Piteşti. Dacă am fi jucat la momentul în care trebuia să jucăm şi am fi câştigat, am fi terminat turul, după foarte mulți ani, pe locul întâi. Dar noi i-am înţeles, pentru că au disputat meciuri în cupele europene.

Legat de confruntarea cu Farul de sâmbătă, președintele sibienilor se așteaptă la un joc ușor pentru formația sa.

Constanţa este o echipă care joacă numai cu români. Îşi păstrează lotul pentru anul viitor, atunci când, spun ei, vor avea mai mulţi bani. Nu cred că o să ne pună probleme. Vom folosi meciul şi ca partidă de verificare pentru Robert Sarovic.

CSU Sibiu primește vizita Farului sâmbătă, începând cu ora 18:00.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!