Stiri Vulturi

Mirel Dragoste: „M-am simțit foarte bine în teren și vreau să ajut echipa națională de câte ori am ocazia”

Valentin Todea, Eduard Popa

Valentin Todea, Eduard Popa
21.02.2019

 

Prima reprezentativă a României și-a adjudecat victoria în partida de pe teren propriu cu Macedonia, scor 65-53, ce a contat pentru precalificările la EuroBasket 2021. La final confruntării din arena ploieșteană, componentul selecționatei tricolore, Mirel Dragoste, a vorbit pentru totalbaschet despre acest meci:

”A fost o partidă foarte fizică, am dat totul pe teren pentru a câștiga la o diferență de 14 puncte pentru a fi pe primul loc în clasament, dar din păcate în ultimele secunde nu am marcat când trebuia. Au înscris ei acea liberă și de acolo nu am reușit să majorăm diferența. Tot meciul am condus și am fost în avantaj mare, dar pe final am clacat.

Am simțit că-mi va intra aruncarea de trei puncte de la final, am vrut să o iau eu și pe ultima dar am zis să jucăm o fază așezată. M-am simțit foarte bine în teren și vreau să ajut echipa națională de câte ori am ocazia, cum pot eu mai bine și cum știu eu mai bine.”

Despre partida din deplasare cu Kosovo, Mirel a avut de spus următoarele:

„Mergem cu gândul doar la victorie, ca de fiecare dată, ca la orice meci, deși jucăm în deplasare. Știm că urmează un meci foarte greu pentru că și acasă când am jucat cu ei la Oradea a fost foarte greu și pe final ne-am impus cu mari emoții. Mergem să câștigăm și sunt sigur că putem face acest lucru.”

Referitor la prezența în echipă a lui Emi Cățe și Bobe Nicolescu, baschetbalistul legitimat la CSU Sibiu a avut cuvinte de laudă la adresa lor:

„Ne-au ajutat, data trecută nu i-am avut, Emi cu capace și recuperări, în ofensivă a fost foarte bun, și Bobe la fel în apărare și în atac. Sper să facem o figură frumoasă de fiecare dată în formulă completă. Ne-a lipsit Kuti, s-a văzut și acest lucru, era un plus pentru noi dacă era și el cu siguranță.

Suntem o echipă tânără cu foarte mult potențial, Macedonia are un lot experimentat și le-am pus probleme foarte mari, i-am bătut la o diferență de 12 puncte, ceea ce e foarte bine și mă gândesc că putem să batem pe oricine dacă intrăm cu o atitudine bună în teren de fiecare dată.”

*Foto: Răzvan Păsărică/sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!