Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mirel Dragoste, Wilhelm Brosser și Dragoș Gheorghe vor evolua din nou împotriva fostei lor echipe

Valentin Todea, Radu Bărăian

Valentin Todea, Radu Bărăian
05.03.2019

Derby-ul Transilvaniei își va consuma un nou episod în această seară în BT Arena din Cluj-Napoca, începând cu ora 19. Confruntarea dintre U-Banca Transilvania și CSU Sibiu va fi transmisă în direct de către Digi Sport 4.

Mirel Dragoste, Wilhelm Brosser și Dragoș Gheorghe, componenți ai echipei sibiene, își vor întâlni din nou fosta echipa pe parchetul Sălii Polivalente. Cei trei sportivi și-au început cariera în Liga Națională de Baschet Masculin la U-BT Cluj-Napoca și s-au transferat ulterior la formația pregătită de Dan Fleșeriu.

Dragoste și Gheorghe au ajuns la echipa galben-albastră în 2016, în timp ce Brosser a făcut pasul către Sibiu înaintea sezonului trecut. Dragoș Gheorghe a debutat în stagiunea 2012-2013 în prima divizie la gruparea clujeană, iar Mirel Dragoste un an mai târziu, în sezonul 2013-2014. Ambii jucători au evoluat nouă meciuri în alb-negru în primul sezon de Liga Națională. Wilhelm Brosser a luat primul contact cu LNBM în stagiunea 2014-2015, când a evoluat preț de 8 partide.

În ultima confruntare directă, care a avut loc tot pe terenul Clujului, Mirel Dragoste a înscris nouă puncte contra fostei sale echipe, iar Wilhelm Brosser a marcat șase puncte. Dragoș Gheorghe nu a jucat în acea întâlnire.

*Foto: bc-csusibiu.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!