Stiri Cupa României Masculin

Mirko Kovac: "Aşteptăm fanii la sală"

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
30.09.2014

kovac

După victoria obţinută la Mediaş cu scorul de 78-62, BCM U Piteşti va disputa miercuri în Trivale returul optimilor Cupei României. Pentru echipa lui Hristu Şapera acesta va fi primul meci din acest sezon în faţa propriilor suporteri.

Mirko Kovac, căpitanul lui BCM U, a vorbit pentru scmpitesti.ro despre duelul de miercuri.

Meciul de la Mediaş a fost primul al sezonului. Orice început este unul dificil. Ceea ce contează este că am reuşit să ne impunem. Avem posibilitatea să ne îmbunătăţim jocul şi asta cu siguranţă se va întâmpla în viitor. Vom arăta acest lucru în cadrul următoarelor meciuri. Avem o echipă mai bună decât cea a Mediaşului, dar trebuie să arătăm asta şi pe teren.
Pot spune că Gazul are o echipă bună, tânără, cu câţiva jucători experimentaţi. Sunt sigur că nimeni nu va câştiga uşor împotriva lor, mai ales în partidele de la Mediaş.
Referitor la meciul de miercuri, sper să jucăm mai bine decât am făcut-o la Mediaş. Aşteptăm fanii la sală. Avem nevoie de ei. Sper să vină în număr cât mai mare pentru a susţine această nouă echipă. Promitem să ne luptăm pentru un rezultat foarte bun în acest nou sezon, iar la final sper că vom sărbători împreună.

Întâlnirea va debuta la ora 18:00.

foto: BCM U Piteşti, facebook

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!