Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mirko Kovac: ”Este o plăcere să evoluezi într-o asemenea atmosferă meci de meci”

Ionuț Greere

Ionuț Greere
13.03.2014

Extrema echipei SCM U Craiova a mulțumit publicului craiovean pentru sprijunul acordat meci de meci și a declarat că fără ei echipa nu avea aceleași rezultate.

 ”A fost un meci foarte greu și sunt fericit că am obținut victoria. Am jucat foarte multe meciuri în acest sezon și mulțumim acestui public minunat care este mereu alături de noi. Este o plăcere să evoluezi într-o asemenea atmosferă meci de meci. Fără ei nu am fi ajuns niciodată unde ne aflăm”.

 În partida cu Atlassib Sibiu sârbul Craiovei a jucat toate cele 40 de minute, a marcat 10 puncte și a reușit 3 recuperări ( una ofenivă și 2 defensive).

*Foto: Bogdan Dănescu

2 comentarii la aceasta stire:
  • SCM "U" Craiova BRILIANTUL :

    Jucator important
    Kovac este un jucator esential pt noi , ne-a scos in multe meciuri are o mana buna de la 3 pct bravo tie si noi o sa fim alaturi de voi

    cu 10 ani în urmă (14.03.2014) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe kristiansimona :

    Merci, Kovac
    Toata stima, Mirko!

    cu 10 ani în urmă (14.03.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!