Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mirko Kovac: „Jucăm fiecare meci cu gândul de a-l câștigat”

Dan Oancia

Dan Oancia
27.03.2015

BCM U Pitești o va întâlni pe ocupanta locului secund, Steaua EximBank București, în ultima etapă a sezonului reuglat din Liga Națională de Baschet Masculin. Pentru argeșeni este importantă o victorie pentru a obține o clasare cât mai bună pentru play-off-ul campionatului, în vreme ce steliștii au puține șanse să o depășească pe CSU Asesoft Ploiești care joacă împotriva „lanternei roșii”, CS Universitatea Cluj-Napoca.

„Jucăm fiecare meci cu gândul de a-l câştiga. Nu vrem să facem calcule înaintea acestei ultime etape, vrem să jucăm bine şi să terminăm sezonul pe un loc cât mai bun, să fim pregătiţi pentru turneul final al Cupei şi pentru play-off. Steaua este o echipă foarte puternică. În cea mai mare parte a sezonului a ocupat locul 1. Într-adevăr, cei de acolo au făcut unele modificări la nivelul lotului, dar au rămas în continuare o formaţie foarte bună. Fiecare victorie este importană în acest sezon, în special acum, la finalul său. Sper ca fanii noştri să fie prezenţi în număr mare la sală, să întreţină atmosfera cu care ne-am obişnuit. Vom da 100% pentru a învinge”, a specificat Mirko Kovac.

BCM U Pitești – Steaua EximBank București va începe sâmbătă, de la ora 17.15, în sala din Trivale.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!