Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mirko Kovac, primit cu aplauze în Polivalenta din Bănie

Ionuț Greere

Ionuț Greere
04.11.2014

Extrema Piteștiului, Mirko Kovac, nu a fost uitat de suporterii craioveni care l-au aplaudat la scenă deschisă la prezentarea celor două formații, iar jucătorul sârb le-a întors serviciul printr-o manifestare mult mai calmă după fiecare reușită.

În cele 25 minute petrecute pe parchet, Kovac a totalizat 9 puncte, 3 recuperări și 3 pase decisive.

Dacă Kovac a fost ovaționat și de publicul craiovean, nu același lucru îl putem spune și de fostul jucător al formației oltene, Iulian Orbeanu. Jucătorul oaspeților a fost huidit la fiecare atingere a mingii după gesturile făcute la cele trei încercări de la distanță consecutive.

Orbeanu a jucat 12 minute și a terminat jocul cu 9 puncte.

*Foto: Chiriac Daniel

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!