Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Misa Perisić: “În momentul de faţă suntem bine, excelent chiar”

Claudia Truşcă

Claudia Truşcă
24.11.2013

O nouă victorie în tabăra lui Miodrag Perisić. CSU Atlassib Sibiu s-a impus în această seară în Sala Transilvania, lăsându-i fără replică pe cei de la BCM U Piteşti. Scorul final a fost de 91-71, reprezentând cea de-a 7-a victorie consecutivă a sibienilor. Iată ce a declarat tehicianul ex-iugoslav:

“Am controlat tot jocul, şi aşa cum le-am spus jucătorilor, în sferturile 3 şi 4 trebuie să facem diferenţa, mai ales că Piteştiul nu a jucat aşa bine în ultimul sfert. A fost o victorie care nu a necesitat o luptă în ultimele 5-7 minute şi este un lucru bun, mai ales în faţa unei echipe bune, precum Piteştiul. Într-adevăr, suntem surpriza campionatului, nimeni nu ne-a dat prea mari şanse la început, dar jucătorii se pregătesc bine, ne antrenăm bine, încercăm să ne menţinem relaţiile de joc şi până în momentul de faţă suntem bine, excelent chiar.  

Este un lucru bun faptul că lumea a început din nou să vorbească despre baschet, să aibă încredere în echipă. Cred că a fost una din cele mai bune seri, sala a fost plină şi galeria şi-a făcut simţită prezenţa pe tot parcursul meciului. Sper să continuăm aşa, atât noi ca echipă, cât şi ei, ca fani.”

foto: rpressport.ro

3 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe sibiutz023 :

    meritul antrenorului
    felicitari d-lui antrenor pentru ca putem vorbi din nou de o echipa la Sibiu.( echipa facuta pe bani putini)

    cu 10 ani în urmă (24.11.2013) Raspunde
  • CS Rapid București Rapidist4Life :

    buget mic
    Cu un buget putin mai mare decat al Timbei, Sibiul este intr-adevar revelatia sezonului. Felicitari!

    cu 10 ani în urmă (24.11.2013) Raspunde
  • CSM CSU Oradea ts_cata :

    buget
    Nu bugetul este tot (vezi exemple Timisoara, Cj sau Medias) echipe care au avut bugete mari si deloc realizari. E mai bine sa dai salarii mai mici si platite la timp decat sa semnezi contracte mari si sa intatzii cu banii.

    cu 10 ani în urmă (24.11.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!