Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Misa Perisić: “Craiova are jucători de calitate”

Claudia Truşcă

Claudia Truşcă
10.11.2013

CSU Atlassib Sibiu s-a impus sâmbătă seara în Sala Transilvania, învingând pe SCM Universitatea Craiova, scor 82-70. În urma acestui succes gruparea de pe Cibin înregistrează cel mai bun început de sezon din ultimii ani, având un bilanţ de şase victorii şi o singură înfrângere.

La finalul disputei, tehnicianul Miodrag Perisić s-a declarat mulţumit de prestaţia elevilor săi, care au dat totul pentru această victorie.

“A fost un meci foarte dificil și s-a văzut asta pe parcursul partidei. Sincer nu îmi place să joc împotriva unei echipe care tocmai și-a schimbat antrenorul. Nu cred că poate să schimbe un antrenor ceva în 3-4 zile, dar jucătorii se gândesc să joace cât mai bine, iar Craiova are jucători de calitate. Ei au încercat să dea maximul. Noi am făcut unele greșeli în anumite momente ale jocului. Am aratăt că suntem uneori un pic naivi. Uneori ne-am pierdut concentrarea și s-a văzut. Vreau însă să îmi felicit jucătorii pentru că au luptat foarte mult ca să câștige și au dat tot ce au putut pentru această victorie. Merită felicitările mele. Este un succes foarte bun și pentru moralul nostru, mai ales că etapa viitoare jucăm la Mediaș, o echipă de asemenea de top a baschetului românesc.”

13 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe rmefr :

    Mie imi plac
    antrenorii care lasa loc de buna ziua.

    cu 10 ani în urmă (10.11.2013) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe rmefr :

    Sibiu
    La meciul cu Craiova, au fost si 10 suporteti olteni, injurati tot timpul de gazde, cei cu protectia, jandarmi si stewarzi, cite 3 din fiecare categorie, neimplicindu-se deloc, asa ca aviz amatorilor. Plus ca sala lor miroase ca o gara, transpiratie si nu mai zic ce...

    cu 10 ani în urmă (11.11.2013)
    • BC CSU Sibiu sibman:

      @rmefr
      probabil ca simteai damful celor din jurul tau.

      cu 10 ani în urmă (12.11.2013)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe rmefr:

      LASIND LA O PARTE
      CA CEI CARE AU VENIT LA SIBIU, AU STAT LA HOTEL, AU VENIT CU FAMILIA, SI SUNT OAMENI CU PREGATIRE PROFESIONALA, NET PESTE A TA, CARE AU SPUS CA, IN NICI O SALA DIN ROMANIA, NU AU AVUT NICI O PROBLEMA, DE EXEMPLU CLUJ, ITI VOI EXPLICA TEHNIC DE CE MIROASE SALA VOASTRA. VESTIARELE SI WC-URILE SUNT LA "LOJELE" DIN SPATELE PANOULUI DIN STINGA, CUM PRIVESTI DIN GALERIA LUI CSU, IAR USILE SUNT LARG DESCHISE LA PERETE, SI VINE UN AMESTEC DE DAMF, DE URINA CU TUTUN, AVIND IN VEDERE CA LA "LOJELE" RESPECTIVE SE FUMEAZA.
      TE-AS INVINTA LA UN MECI IN SALA DIN CRAIOVA, PENTRU NISTE CONDITII CU ADEVARAT DEOSEBITE.

      cu 10 ani în urmă (12.11.2013)
    • SCM CSŞ U Craiova Buzestii:

      @sibman
      Daca ti-a spus cineva ca esti amuzant sau inteligent cu un asemenea raspuns,te-a mintit rau!

      cu 10 ani în urmă (12.11.2013)
    • SCM "U" Craiova alb&albastru:

      chill out
      Nu stiu daca e cazul sa ne dam rotunzi cu sala noastra finalizata anu'trecut.... a mancat o gramada de bani in conditiile in care nici nu respecta ultimele criterii la nivel european, cu tribune in spatele portilor samd.... asa ca, parca o preferam p'áia veche ,fara pauza 20 de ani la nivel inalt la sporturile de sala...

      cu 10 ani în urmă (12.11.2013)
    Raspunde
  • SCM CSŞ U Craiova Buzestii :

    Surprinzator
    Dar cine stie ce s-o fi intamplat,niciodata nu am avut probleme in sala de la Sibiu,ba chiar am discutat in contradictoriu cu spectatorii sibieni de langa noi cat se poate de civilizat, fara nici cel mai mic pericol de violenta verbala sau fizica.

    cu 10 ani în urmă (11.11.2013) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe rmefr :

    asa ca aceasta
    cruciada impotriva craiovenilor, de pe site, are cauze mai profunde in realitatea transilvaneana.

    cu 10 ani în urmă (11.11.2013) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe rmefr :

    Galeria lor strigind obscenitati
    Sibienii considerati ca au, cel mai civilizat oras din Romania, desi incep sa cred ca este doar un PR agresiv, striga obscenitati, cind erau condusi in sfertul 3, la fel cum la Craiova se striga doar impotriva Stelei, respectiv Dinamo, incep sa cred ca cei din Nord, au o rivalitate imaginara cu cei din Craiova, pt ca pe nimeni la Craiova nu intereseaza in nici un fel de echipe din Sibiu, Oradea, Cluj, Tg Mures, Medias. Nici pozitiv,nici negativ.

    cu 10 ani în urmă (11.11.2013) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Agelu :

    Interesant
    Interesant e ca pe aici vad doar ultrashi sibieni scriind obscenitati la adresa oaspetilor craioveni .

    cu 10 ani în urmă (11.11.2013) Raspunde
  • SCM CSŞ U Craiova Buzestii :

    spectatori
    In ordinea prioritatilor mele legate de public,prima este ca la noi in sala atmosfera sa fie superba si sa bucure deopotriva gazdele cat si oaspetii.Dupa,om mai vedea,analizam,mai ales ca acum,la noi la Craiova,analizele sunt in toi si nu stiam daca de fund de ochi sau de colecist.

    cu 10 ani în urmă (12.11.2013) Raspunde
  • CS Municipal Mediaș bbfreak :

    ?
    Sala din Sibiu este mai vecehe si construita in cu totul alte timpuri decat sala din Craiova, asa incat sa critici astazi ceva care la timpul sau fusese oricum un pas inainte, nu e prea OK.
    Faptul ca nu e bine intretinuta (vizavi de grupuri sociale si miros), nu se poate imputa clubului: acesta inchiriaza sala.
    Oameni necivilizati gasesti peste tot, nu e cazul sa generalizezi. Daca ar fi asa, atunci si la Craiova, se poate spune ca suporteri sar in sala sa se bata, si nici nu ar trebuii sa pui piciorul in oras, daca te-ai lua dupa stiri unde vezi clanuri de interlopi batandu-se pe strazi.
    Cred ca subiectul principal este baschetul, ca si performante sportive, ca spectacol sportiv

    cu 10 ani în urmă (12.11.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!