Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Misa Perisić: “Gruev a decis să se întoarcă în Bulgaria”

Claudia Truşcă

Claudia Truşcă
18.10.2013

Sâmbătă, 19 octombrie, CSU Atlassib Sibiu primeşte vizita formaţiei U BT Mobitelco Cluj Napoca. Partida ce va avea loc în sala Transilvania a fost prefaţată de tehnicianul Miodrag Perisić, care a declarat că atât el, cât şi elevii săi îşi doresc foarte mult victoria, în ciuda faptului că va fi un meci greu.

“De când am început sezonul, de prin august, echipa se pregăteşte foarte bine. Am decis să facem o schimbare în echipă şi să aducem un jucător pe poziţia 4-5 pentru că acolo am considerat că aveam nevoie, un jucător care să îl înlocuiască pe Lee şi să joace şi pe poziţia 4. Multă lume ne consideră outsideri uneori, dar noi muncim din greu pentru a schimba atitudinea, pentru a fi motivaţi şi pentru a câştiga. Noi suntem foarte ambiţioşi, jucătorii sunt foarte ambiţioşi, chiar dacă bugetul nu ne ajută, fiind unul puţin mai mare decât al Timbei, dar nu ne plângem, luptăm pentru a fi din ce în ce mai buni.

Primul meu meci în România a fost în noiembrie 2004, pe vremea când antrenam Clujul şi a fost împotriva Sibiului. Când am venit aici a fost o atmosferă incredibilă, am condus întreaga perioadă a meciului şi la sfârşit am pierdut, ei având cel de-al şaselea jucător în galerie, care pe parcursul celor două ore au fost alături de echipă , chiar dacă era condusă cu 10,15 puncte. Însă acestea erau alte vremuri, dar Sibiul încă are echipă şi suporteri extraordinari şi aşa cum am mai spus acum 2 luni, trebuie să readucem Sibiul pe acele culmi, lucru care depinde de noi ca staff, jucători, antrenori.

Fiecare meci este o nouă luptă şi din acest motiv îmi doresc ca echipa să se concentreze, să dea tot ce e mai bun pe teren şi să fie la turaţie maximă. Mâine vom juca împotriva unei echipe bune, al cărei avantaj este experienţa. Dar şi avantajul nostru este că ne dorim foarte mult victoria. Ca o comparaţie între cele două echipe, noi suntem înfometaţi după victorii. Nimeni nu ne poate lua speranţa, chiar dacă este o echipă bună, vom face tot posibilul să câştigăm.

Referitor la situaţia lui Sasho Gruev, tehnicianul ex-iugoslav a declarat:

“Toată lumea a fost mulţumită de prestaţiile lui Gruev, este exemplar şi ca jucător, dar şi ca persoană, dar decizia lui a fost să nu rămână ca al 7-lea stranier din echipă. Am discutat cu el şi i-am explicat că de multe ori se va întâmpla ca el să rămână în afara lotului, nu din cauza calităţii prestaţiilor lui, aşa cum am mai spus, ci din cauza structurii. El a înţeles perfect, dar vrea să joace şi a decis să se întoarcă în Bulgaria. Îi urăm mult succes şi ne pare rău că nu va continua alături de noi. “

*Foto: Răzvan Păsărică

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!