Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Misa Perisić: “Obiectivul nostru este să ne concentrăm pe echipa noastră”

Claudia Truşcă

Claudia Truşcă
22.11.2013

CSU Atlassib Sibiu primeşte vizita formaţiei BCM U Piteşti în cadrul etapei a IX-a. Înaintea partidei programate sâmbătă, ora 18.00, tehnicianul Miodrag Perisić a declarat că este mulţumit de evoluţia elevilor săi.

“Piteşti are 6 jucători străini foarte buni şi 2-3 români buni cu care au obţinut o victorie importantă etapa trecută, victorie care le ridică moralul şi le dă speranţa că vor obţine un rezultat bun aici. Dar obiectivul nostru este să ne concentrăm pe echipa noastră, să facem un meci cât mai bun. Cu siguranţă meciul de mâine va fi total diferit faţă de cel de la Memorialul Elemer Tordai. Locul secund pe care îl ocupăm este bun, dar mai important este ca echipa să joace bine. Ca echipă am început să fim constanţi şi trebuie să continuăm aşa. Până acum eu sunt mulţumit de cum evoluează echipa.”

foto:rpressport.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!