Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Misiune aparent ușoară, îngreunată de problemele financiare, pentru Gaz Metan la Chiajna

Cătălin Chirilă

Cătălin Chirilă
05.12.2013

LNBM

etapa a 11-a

17:00

Sala Sporturilor,

Chiajna

1-9 Fișa meciului 3-6

Concordia Chiajna și Gaz Metan Mediaș se întâlnesc vineri (6.12), într-un meci din etapa a 11-a a LNBM. Confruntarea este programată pentru ora 17:00.

Trupa lui Marcel Țenter merge la Chiajna într-un moment foarte dificil. Gaz Metan se confruntă cu probleme financiare, jucătorii fiind neplătiți de câteva luni. Datorită acestei situații, trei baschetbaliști, Kyle Shiloh, Willie Kemp și Jake Koch, nu vor face deplasarea.

Mediașul are un început de sezon dezamăgitor, cu doar 3 victorii în primele 9 etape. Formația de la malul Târnavei Mari trebuia să joace cu Craiova weekend-ul trecut, însă jocul a fost amânat pentru începutul anului viitor. Astfel, Gazul ocupă locul 12 în clasament, cu 12 puncte.

Rămâne de văzut cum se va descurca Gazul fără trei dintre baschetbaliștii importanți și dacă va trece peste tensiunea provocată de problemele financiare.

Ardelenii se descurcă mult mai bine pe plan continental, acolo unde sunt aproape de o calificare în faza a doua a grupelor FIBA EuroChallenge, după victoria de marți cu BC Kiev, 82-69.

De cealaltă parte, ilfovenii au ratat etapa trecută șana unei victorii foarte importante în economia zonei inferioare a clasamentului. Concordia a cedat, 78-54, în fața Farului Constanța. Elevii lui Vlastimir Vukadinovic rămân cu un singur rezultat pozitiv în acest sezon, înregistrat în dauna Timbei. Formația din Chiajna este pe locul 13, cu 11 puncte, la egalitate cu timișorenii.

Și Concordia are probleme de efectiv, neputând să se bazeze pe Vasile Ștefan și Nemanjia Petrovic.

Arbitrajul partidei va fi asigurat de Laszlo Bukuresti, Gabriel Dima și Alexandru Anica.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!