Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Misiune facilă la prima vedere pentru CSM CSU Oradea la Baia Mare

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
06.01.2017

Sâmbătă, 7 ianuarie 2017, de la ora 17:30, BCM Baia Mare va fi gazdă campioanei în exercițiu CSM CSU Oradea. Partida de la Sala Polivalentă „Lascăr Pană” contează pentru etapa a 15-a din Liga Națională de Baschet Masculin.

Calculele hârtiei indică un duel extrem de dezechilibrat între cele două formații. Echipa gazdă are la activ o singură victorie în actuala stagiune a Ligii Naționale și a cedat clar în majoritate partidelor. În ultim joc al anului, BCM Baia Mare a jucat la Galați fără jucători străini și a fost invinsă cu un categoric 102-57. De partea cealaltă CSM CSU Oradea caută să lege două victorii consecutive în campionat. Bihorenii au învins în etapa trecută pe CSU Sibiu și au oprit o serie de patru înfrângeri în campionat. Campioana României a început anul 2017 cu un eșec. Elevii lui Cristian Achim au cedat în fața lui Le Mans Sarthe cu scorul de 79-60 într-o partidă din Basketball Champions League.

În partida tur BCM Baia Mare a marcat doar 40 de puncte la Oradea, iar bihorenii cu 97 de puncte marcate își treceau în cont o victorie facilă.

Începutul de an a adus și un transfer la CSM CSU Oradea. Will Franklin a revenit pentru a 3-a oară la Oradea. Conducătorul de joc a efectuat deja două antrenamente cu formația bihoreană, dar este greu de crezut că va debuta chiar în partida de la Baia Mare.

Partida dintre BCM Baia Mare și CSM CSU Oradea propune din nou un duel între frații Țîbârnă. Mezinul Lucian evoluează la formația maremureșeană în timp ce Bogdan joacă la Oradea. Ei s-au mai duelat și când Lucian juca pentru BC Mureș.

Meciul dintre BCM Baia Mare și CSM CSU Oradea va fi arbitrat de o brigadă de arbitrii formată din Alin Faur, Istvan Bertalan și Dragoș Barbu în timp ce comisar al partidei va fi domnul Doru Vinași. Acest joc este netelevizat.

foto: Roby Boros

1 comentariu la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu gyke :

    Da
    ...Si la a doua, si la a treia...

    cu 7 ani în urmă (06.01.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!