Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Misiune ușoară pentru Gaz Metan în etapa a 4-a

Cătălin Chirilă

Cătălin Chirilă
18.10.2013

LNBM

Etapa 4

sâmbătă, 19 octombrie

ora 17:00

Sala Sporturilor, Mediaș

1-2
0-3

Gaz Metan Mediaș primește vizitia Farului Constanța, într-o confruntare din cadrul etapei a 4-a din Liga Națională de Baschet Masculin.

Meciul ce se va disputa sâmbătă, începând cu ora 17:00, în Sala Sporturilor din Mediaș, pare să fie cel mai ușor pe care elevii lui Marcel Țenter îl vor disputa în acest sezon competițional.

Ardelenii au un bilanț negativ după 3 etape de campionat și o serie în prima fază a Cupei României. Aceștia au fost eliminați de Energia Rovinari din competiția câștigată anul, iar în campionat, deși au debutat învingând campionii de la CSU Ploiești, au pierdut mai apoi cu BC Mureș și Steaua CSM. Gaz Metan ocupă astfel locul 9 al clasamentului, cu 4 puncte.

De cealaltă parte, jocul formației constănțene continuă să fie la un nivel mult inferior celui practicat de adversarele din LNBM. Farul este lanterna roșie a campionatului, fără nici o victorie și, mai mult, cu un coșaveraj rușinos, 116-307. În schimb, marinarii au trecut în turul al doilea al Cupei României, după ce au beneficiat de retragerea din campionat a adversarului.

Partida reprezintă o șansă pentru Marcel Țenter de a acorda timp pe parchet jucătorilor tineri, care nu au evoluat în meciurile de până acum. Dintre cei 4 baschetbaliști sub 21 de ani care sunt în circuitul formației medieșene, doar unul a primit minute în acest sezon. Este vorba de Horia Cristiean, care a prins câteva faze de joc în ultima etapă, în meciul pierdut împotriva Stelei. În afară de el, tehnicianul Gazului va acorda, cel mai probabil, minute și lui Vladislav Solopa, Cătălin Funar și Paul Dârloșan.

Arbitrajul confruntării va fi asigurat de Istvan Bertalan, Alin Dragoș și Alexandru Ivan. Comisar din partea FRB este Marius Hurgoi.

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe bughiu_cristian :

    PESTELE CEL MARE
    Poate ca, cu o daruire exceptionala,din partea jucatorilor, cu o asezare in teren bine gandita de antrenorul "marinarilor", acestia reusesc sa prinda "PESTELE CEL MARE".
    Nimeni nu contesta experienta d-lui Tenter, "jocurile din ghete" ale mediesenilor, resursele acestora, dar sa dam credit si "celor mici".
    Sper intr-un meci frumos, cu imagini pe site!

    cu 10 ani în urmă (18.10.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!