Stiri Cupa României Masculin

Mladen Jeremic: „E o bucurie să joc pe teren propriu”

David Istrate

David Istrate
20.03.2019

În această seară (20 martie), BCM U Pitești are ocazia de a rămâne în cursa pentru câștigarea Cupei României. Pentru a ajunge în semifinale, formația antrenată de Florin Nini este nevoită să o învingă pe U-BT Cluj-Napoca la o diferență de minim 6 puncte.

În urmă cu o săptămână, în BTarena din Cluj-Napoca avea loc manșa tur a sferturilor de finală. Atunci, trupa argeșeană a condus tot meciul dar a fost înfrântă pe final cu scorul de 93-88. Cel mai bun jucător al lui BCM U Pitești a fost Mladen Jeremic, sportiv ce a terminat cu 25 de puncte și 3 pase decisive acea întâlnire. Căpitanul gazdei a oferit o scurtă declarație înaintea confruntării cu echipa din Cluj-Napoca, spunând că se așteaptă la un joc foarte echilibrat și că își dorește sala plină.

Am disputat 5 meciuri directe în acest sezon și toate s-au încheiat la diferențe apropiate. Au fost dueluri echilibrate, decise de maxim două posesii. Mă aștept ca jocul de astăzi să fie la fel de disputat, vor fi 40 minute de ‘război’. Suntem foarte motivați și sper să obținem rezultatul pe care ni-l dorim. Clujul este o echipă foarte organizată, cea mai bună din România pe acest segment. Au investit mulți bani câțiva ani la rând, ceea ce este bine pentru ei și pentru baschetul românesc. Chiar și așa, nu sunt de neînvins. Până acum, fanii au fost minunați și ne-au oferit, de fiecare dată, energia și motivația suplimentară. E o bucurie să joc pe teren propriu. Sper ca sala să fie plină și să ne bucurăm împreună la final.”, conform site-ului oficial al clubului piteștean

Partida dintre BCM U FC Argeș Pitești și U-BT Cluj-Napoca are loc în această seară de la ora 20:00 și este transmisă în direct pe Digisport 3.

*foto: Facebook - BCM U FC Argeș Pitești

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!