Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mladen Jeremic: ”Pentru mine nu este o surpriză începutul foarte bun al Stelei”

Mara Mihăilescu

Mara Mihăilescu
27.10.2018

mladen jeremic steaua pitesti

BCM U FC Argeș Piteșți urmează să desfășoare cea de-a patra partidă din acest început de campionat, pe terenul celor de la CSA Steaua.

Mladen Jeremic, unul din cei mai importanți jucători ai pitestenilor, a vorbit pentru site-ul nostrum atât despre campionatul românesc în general, cât și despre această partidă.

Este pentru prima oară când schimbi echipa în România. Cum te simți în legătură cu această decizie până acum? Este mult mai diferit aici decât era la Timișoara?

Nu am regretat nicio secundă până acum decizia de a veni la Piteșți. Timpul petrecut la Timișoara a fost foarte frumos, dar sunt multe motive pentru care am decis să nu mai continui acolo. Până acum, cred că am făcut alegerea potrivită.

Ai fost unul din cei mai importanți jucători, dacă nu cel mai bun marcator, în fiecare meci pentru Piteșți până acum. Cum reușești să păstrezi această constanță în joc și, mai ales, cum rămâi motivat când, în ciuda performanțelor individuale, echipa ta nu obține victoria?

Nu este nicio filozofie, trebuie doar să munceșți din greu în fiecare zi și să ai încredere în ține, în ceea ce faci și în abilitățile tale. Uneori contribuția ta, că jucător, este suficientă pentru o victorie a echipei, uneori nu. Cel mai important este să știi că ai făcut tot ceea ce ai putut în momentul ăla pentru a câștigă. Victoria este cea mai mare motivație a mea.

Tocmai ați bifat prima victorie, pe teren propriu. Cum ți s-a părut acest meci și, de asemenea, publicul piteștean?

Meciul a fost unul extraordinar de greu. Timișoara a jucat foarte bine, în special în prima parte a jocului. Dar noi nu am renunțat la planul nostrul de joc, am arătat caracter, și în final am reușit să câștigăm. A fost o placer să jucăm în față publicului piteștean. Au făcut o atmosfera foarte plăcută și ne-au ajutat în obținerea acestei victorii.

Următorul meci se va desfășura la București, împotriva celor de la CSA Steaua, o echipa fără înfrângere în Liga Națională, dar fără victorie în FIBA Europe Cup. Ce părere ai despre echipa lor și cum ai prefața această partida?

Steaua, în ciuda tuturor problemelor pe care le-a avut în această vară, a reușit să aducă jucători foarte buni, jucători cu experiență. Îi cunosc foarte bine pe mulți dintre ei și, de aceea, pentru mine nu este o surpriză acest început foarte bun al lor.

Care va fi cheia acestui meci, în opinia ta?

Mă aștept la un meci cu o intensitate foarte mare. Echipa care va fi capabilă să mențină un ritm mai bun pe tot parcursul celor 40 de minute va avea prima șansă la victorie, cu siguranță.

În final, cum vezi acest sezon în comparație cu celelalte jucate de ține până acum în România?

Îmi place noul sistem competițional. Mi se pare mult mai competitiv. Nu sunt echipe slabe, nu există meciuri ușoare, și orice greșeală te poate costă foarte mult. Cred că este o schimbare bună pentru baschetul românesc.

Jerry a fost cel mai bun jucător al pitestenilor în victoria contra celor de la SCM Timișoara. În 29:13 de minute petrecute în teren, acesta a reușit să înscrie 26 de puncte(5x3), la care a adăugat 4 pase decisive, pentru un indice de eficientă de 22.

*foto: facebook BCM U Pitești

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!