Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mladen Jeremic, absent contra Timbei, incert pentru jocul cu BCM U Pitești

Dan Oancia

Dan Oancia
04.01.2018

Deși nu a zburdat pe teren în fața Timbei, BC SCM Timișoara a început cu dreptul noul an și a câștigat duelul de astăzi, din capitala Banatului, care a contat pentru prima etapă din returul Ligii Naționale. „Leii” au fost conduși în primul sfert și au fost nesiguri pe victorie până în ultimele minute ale partidei, atunci când s-au desprins grație pressing-ului avansat, ce i-a determinat pe adversari să facă mai des greșeli.

Marele absent al meciului de astăzi a fost Mladen Jeremic, care a suferit de pe tușă în momentele în care echipei sale i-a fost greu astăzi. Speră să nu fie în aceeași postură și în jocul din etapa viitoare, de pe teren propriu, contra lui BCM U Pitești, însă o accidentare la degetul mare de la picior încă îl sâcâie, după cum spune antrenorul lui BC SCM Timișoara, Tudor Costescu.

„Are o contuzie la articulația degetului mare de la picior, care îi cauzează dureri foarte mari în momentul în care face opriri, schimbări de direcție, sau i-a cauzat până acum. Sperăm că e pe drumul cel bun și mi-aș dori ca la meciul cu Pitești să fie gata să joace. Vine după o perioadă, dacă țin bine cont, de două săptămâni fără antrenament, ceea ce nu e un lucru ușor. Chiar dacă va reveni, nu știu în ce măsură va fi 100% gata, a declarat antrenorul lui BC SCM Timișoara, Tudor Costescu, la finalul jocului de astăzi, contra celor de la Timba Timișoara.

„Leii din Banat” vor primi vizita argeșenilor duminică, în data de 7 ianuarie, într-o partidă care va conta pentru etapa a XIII-a a Ligii Naționale. În tur timișorenii au cedat cu scorul de 64-78, atunci când în ultimul sfert Mladen Jeremic a fost descalificat, după un fault tehnic urmat de un altul antisportiv.

*foto: Doru Costică

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!