Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mladen Jeremic, de neoprit din afara semicercului în meciul decisiv contra CSA Steaua

Mara Mihăilescu

Mara Mihăilescu
19.05.2019

Mladen Jeremic, de neoprit din afara semicercului în meciul decisiv contra CSA Steaua

jerry

Sâmbătă, 18 mai, BCM U FC Argeș Pitești a primit vizita celor de la CSA Steaua în meciul 3 al seriei ce le-a avut ca protagoniste pe cele două, partidă ce s-a încheiat cu victoria gazdelor, scor final 87-72. Astfel, după un meci inaugural câștigat clar la o diferență de 23 de puncte și o înfrângere dureroasă administrată de roș-albaștrii la București, datorită unui buzzer-beater din afara semicercului înscris de Austin Chatman la scorul de 79-79, elevii lui Florin Nini au reușit să se impună în această serie cu scorul de 2-1.

Cel mai bun marcator al acestora a fost Mladen Jeremic.În cele 30:52 de minute petrecute pe parchet, extrema a avut procentaje de 50% la aruncările de 2 puncte(1/2), 88% la aruncările de la mare distanță(7/8) și 100% la linia de libere(2/2), pentru un total de 25 de puncte.La acestea a adăugat 3 pase decisive și o minge câștigată, pentru un indice de eficiență de 22.

Astfel, sârbul și-a depășit maximul personal de aruncări de 3 puncte înscrise într-un meci din acest sezon, care era de 5, performanță reușită tot în seria contra steliștilor, în meciul 1.De asemenea, acesta reprezintă recordul de astfel de aruncări în seria de play-off din acest sezon competițional, urmat de alte 6 nume ce dețineau recordul de 5, mai exact Andrei Calenic, Giordan Watson, Dragoș Diculescu,Brandon Randolph, Austin Chatman și, în final, propria sa prestație.

Au mai ieșit în evidență: Jahii Carson( 7 puncte, 3 recuperări, 8 pase decisive, 4 mingi câștigate, eff 16 ), Marius Ciotlăuș( 10 puncte, 7 recuperări, o minge câștigată ) și Tony Bishop( 8 puncte, 9 recuperări, o pasă decisivă ).

În acest sezon, în tricoul piteștenilor, Mladen Jeremic a înregistrat medii de 17.1 puncte, 2 recuperări și 2.3 pase decisive pe meci, în timp ce al doilea cel mai important jucător al acestei partide, Jahii Carson, a înregistrat medii de 14.2 puncte, 3.7 recuperări și 3.6 pase decisive pe meci.

BCM U Pitești se califică astfel în seria pentru locurile 5-6, unde urmează să întâlnească SCM Timișoara.

 

 

*SURSA foto: facebook BCM U FC Argeș Pitești

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!