Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mladen Jeremic este oficial jucătorul lui BCM U Pitești

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
03.08.2018

Mladen Jeremic este cu acte în regulă jucătorul lui BCM U Pitești. Transferul sârbului era așteptat în Trivale, după ce conducerea lui BC SCM Timișoara, fostul club al lui Jeremic, a informat despre această mutare.

În vârstă de 31 de ani, Jeremic măsoară 1.98 metri, evoluează pe pozițiile 2-3 și este recunoscut ca un marcator veritabil.

Mladen Jeremic a schimbat echipa după două sezoane și jumătate petrecute la Timișoara. În primul sezon el a pus umărul la salvarea echipei de retrogradare, după care a fost cel mai bun marcator al echipei bănățene.

La BC SCM Timișoara, Mladen Jeremic a jucat 83 de partide în Liga Națională de Baschet Masculin și a avut medii de 18.0 puncte, 3.2 recuperări și 2.7 pase decisive pentru 16.2 la eficiență.

Pentru Mladen Jeremic, BCM U Pitești este al doilea club pentru care va evolua în România. În cariera sa a mai trecut pe la Borac Cacak, FMP Zeleznik, Hemofarm, Reggio Emillia, Igokea Aleksandrovac, Metalac și Vrsac.

8 comentarii la aceasta stire:
  • FC Argeș Pitești Renan :

    Super!
    Un jucator complet, cu statistici foarte bune in LNBM. Interesante mutarile pe care le am facut pana acum. Abia astept sa vedem si ceilalti jucatori straini. Jucatori romani avem 4, sunt sigur ca vom mai aduce macar unul cu experiență, sunt curios cine va fi.

    cu 5 ani în urmă (03.08.2018) Raspunde
  • tanaseb :

    Pitesti
    Felicitari celor de acolo pentru aducerea lui Jeremic. Este un jucator ce poate rezolva meciurile singur. Se contureaza si acolo o echipa buna.

    cu 5 ani în urmă (03.08.2018) Raspunde
  • BC CSU Sibiu @lexCSU :

    Pitesti
    Foarte interesante miscarile de trupe de la Pitesti. Bravo !

    cu 5 ani în urmă (03.08.2018) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe lalftw :

    Cati?
    oare stiu ca jeremic a fost principalul marcator ar serbiei in finala pe care a jucat o impotriva SUA, la care jucau atunci niste cvasi anonimi precum curry, deandre jordan, patrick beverly

    cu 5 ani în urmă (04.08.2018)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      Sorry...
      .... but I don't see your point. Că Jeremic e un jucător excelent nu cred că se mai îndoiește cineva. Pe de altă parte, toți ceilalți sunt acum megastaruri NBA, so...

      cu 5 ani în urmă (04.08.2018)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe trancer :

    Pitesti
    Dacă și ceilalți jucători de baza vor fi la un nivel bun, Pitestiul se va bate cu șanse sa vina lângă Cluj, Oradea și Steaua

    cu 5 ani în urmă (04.08.2018)
    • BC CSU Sibiu xpert4everus:

      corect
      eu chiar sper sa se adauge pe parcurs si CSU Sibiu in lupta asta. ramane de vazut. in rest, bafta tuturor.

      cu 5 ani în urmă (04.08.2018)
    • bulcul:

      Timisoara
      mi se pare, de asemenea, nu chiar o victorie gratuuta.

      cu 5 ani în urmă (04.08.2018)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!