Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mladen Jeremic semnează revenirea lui BC SCM Timișoara pe terenul Stelei

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
04.03.2018

BC SCM Timișoara a obținut o victorie importantă pe terenul celor de la CSM Steaua EximBank București. Bănțenii au avut mult de muncit pentru această victorie, mai ales că au fost conduși la o diferență de 25 de puncte. Mladen Jeremic a semnat revenirea echipei de pe Bega, iar aportul său a fost decisiv pe final, pentru scorul de  94-89 ăn favoarea lui BC SCM Timișoara în partida din fieful lui CSM Steaua EximBank.

Mladen Jeremic a fost titular pentru BC SCM Timișoara și a evoluat timp de 37 de minute. El a încheiat partida de la București cu 29 de puncte, 4 pase decisive, 3 recuperări, 2 intercepții și 4 posesii pierdute. Sârbul a prins o seară excelentă la capitolul aruncări și a terminat cu 3/3 (100%) de la 2 puncte, 4/6 (66%) de la 3 puncte și 11/13 (84%) de la linia de libere. În urma acestei prestații, Jeremic a înregistrat un indice al eficienței de 30 de unități și un +7 la capitolul „+/-”.

Mladen Jeremic a demonstrat că este un „clutch player”, după ce în a ratat o aruncare importantă în Final 8-ul Cupei României cu care își putea trimite echipa în finală. Astăzi, Mladen Jeremic a reușit două aruncări de la mare distanță în ultimele 3 minute ale jocului prin care și-a adus echipa la o singură posesie în urma adversarului. În ultimele secunde ale jocului cu Steaua, Jeremic a reușit o intercepție, după care a marcat două libere și și-a dus echipa la plus 4 cu 8 secunde rămase de joc.

Mladen Jeremic este și în acest sezon cel mai bun marcator al echipei sale cu o medie de 16.1 puncte. El mai adăugă 3.1 puncte și 3.2 pase decisive pe meci pentru un index al eficienței de 15.3 unități.

foto: sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!