Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mladen Jojic: "Nu aceasta este imaginea reală a Stelei"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
01.12.2013

CSA Steaua Bucureşti a înregistrat a cincea înfrângere stagională. Militarii au cedat sâmbătă seară în deplasarea de la Oradea, scor 62-93, la capătul unei partide controlate în mare parte de către gazde. Mladen Jojic a participat la conferinţa de presă declarând că elevii săi nu au arătat forţă, calitate şi spirit de echipă, elemente extrem de importante pentru a câştiga un joc.

Felicit Oradea pentru această victorie, este una meritată. Nu m-au surprins pentru că știam că sunt puternici și joacă foarte bine. Referitor la echipa mea, dacă noi jucăm cum trebuie și arătăm forță, calitate respectiv spirit de echipă, atunci adversarul va avea probleme. Nu am făcut asta la Oradea şi vă asigur că nu aceasta este imaginea reală a echipei mele. Sper ca data viitoare vom arăta cu totul altă prestaţie.

Am deschis foarte rău meciul și am aruncat prea mult de la distanță și din poziții incomode. Am ajutat Oradea cu jocul nostru de această dată. Am rămas mult în urmă și asta nu e bine niciodată. Chiar și atunci când poți să recuperezi e dificil pentru că se consumă foarte multă energie. Noi am rămas și mai mult în urmă în sfertul al 3-lea. Practic toate greșelile nostre au fost speculate de Oradea, care ne-a pedepsit aspru în acest meci.

Referitor la situaţia fundaşului Gibbs, tehnicianul sârb afirmă că acesta este accidentat.

Gibbs nu s-a atins de minge de șapte zile deoarece este accidentat la gleznă. Oricum, un singur jucător nu poate să decidă soarta unui meci. Am pierdut ca echipă, nu pentru că ne-a lipsit un anume jucător. Probabil putea să ne ajute, dar nu cred că ar fi schimbat soarta meciului. Mai ales din moment ce nu s-a antrenat de o săptămână, însă cred că îşi va reveni până săptămâna viitoare.

Am găsit un nou conducător de joc pentru că eu consider că avem nevoie de încă unul. În prezent avem șapte jucători. Șase dintre ei vor juca, depinde de ei care o va face, în funcție de cum se antrenează și cum lucrează. 

Jojic a dorit să adauge câteva cuvinte de laudă la adresa adversarului de sâmbătă seară.

Am urmărit Oradea în ultimii ani chiar dacă nu am fost implicat direct în baschetul din România. În ultimii ani a urcat enorm și mă bucur sincer pentru ce se întâmplă aici. În prezent acest oraș chiar este important în baschetul românesc. Nu mă surprinde faptul că au astfel de rezultate deoarece știu cum se lucrează la această echipă.

Îmi amintesc de Toni Alexe și mă bucur să văd că proiectul lui a ajuns la acest nivel. Pe vremea când îl antrenam la Ploești am purtat discuții cu el și spunea că își dorește să facă o echipă competitivă la Oradea pentru că este un public civilizat și iubitor de baschet. Mă bucur sincer pentru ce văd aici.

Toni a fost un jucător cu o personalitate puternică. Este exemplul de jucător de urmat din punct de vedere al caracterului. Ce a avut el urmăresc eu la jucătorii de baschet.

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea mi :

    respect Mladen Jojic
    iti multumim pentru cuvintele frumoase

    cu 10 ani în urmă (01.12.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!