Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mladen Pavlovic a ajuns în a doua ligă spaniolă

Andreea Vlase

Andreea Vlase
08.12.2017

După despărțirea de Timba Timișoara, Mladen Pavlovic a ajuns la Levitec Huesca, în a doua ligă spaniolă. Noua formație a fundașului este pe locul 8 în Leb Oro cu un bilanț de 5 victorii și 7 înfrângeri. Următoarele șapte echipe au aceeași linie de clasament cu 17 puncte.

Jucătorul cu dublă cetățenie, sârbă și croată, a început sezonul la Timba Timișoara pentru care a jucat 7 partide oficiale. Cinci dintre ele au fost în Liga Națională, având cea mai mare medie de minute pentru galben-negri, 31:31. A marcat 13,2 puncte/meci și a mai avut 5,4 recuperări și 2,6 pase decisive. A contribuit cu 35 de puncte, în dubla cu Poli Iași, pentru calificarea „urșilor” la Final 8-ul Cupei.

În sezonul trecut fundașul de 28 de ani a jucat la Vârșeț unde a avut medii de 7,8 puncte și 3,3 recuperări în 35 de meciuri. De-a lungul carierei a mai evoluat în Cipru, Norvegia și la alte echipe din Serbia.

*foto: sporttim.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!