Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mladenovic: "E greu să joci impotriva lui Stănescu"

Zsombor Bálint

Zsombor Bálint
10.11.2013

Alaksandar Mladenovic a fost jucătorul cheie pentru BC Mureș în victoria contra Stelei, pivotul din Nis marcând 32 de puncte, având o rată de reușită de 13/15 la două puncte și 6/7 din aruncări libere. La conferința de presă de după joc acesta a declarat:

„Doresc să-mi felicit colegii pentru victorie și pentru joc, cu toate că poate nu acesta a fost cel mai reușit meci al nostru. Am trecut de un adversar foarte dificil, am pregătit însă foarte bine jocul, și chiar dacă nu ne-a ieșit foarte bine tot timpul, este importantă victoria.”

Întrebat despre duelul cu Stănescu, a adăugat:

„Stănescu este un pivot foarte experimentat, foarte puternic, și este întotdeauna dificil să joci contra jucătorilor cu experiență, dar m-am pregătit special pentru el, și cred că a marcat mult mai puțin decât de obicei.”

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!