Stiri

Mo Williams a semnat cu Minnesota Timberwolves

Dan Oancia

Dan Oancia
29.07.2014

În urma înțelegerii dintre Mo Williams și Minnesota Timberwolves, jucătorul și-a trecut în CV cea de-a șasea echipă din NBA pentru care va evolua. Acordul dintre cele două tabere a fost anunțat ieri seară de către Priority Sports, agenția care a reprezentat jucătorul la tratative.

Mo Williams, acum unul dintre veteranii NBA-ului fiind în vârstă de 31 de ani, a fost draftat în anul 2003  —atunci când din draft au făcut parte și vedete precum LeBron James, Dwayne Wade, Carmelo Anthony sau Chris Bosh—  de către Utah Jazz, unde a petrecut un sezon.Cele mai multe sezoane le-a jucat pentru Milwaukee Bucks, în perioada 2004-2008, iar mai apoi a ajuns la Cleveland Cavaliers pentru trei sezoane. A trecut din nou pe la echipa care l-a drafat, înainte de a poposi un an și la Clippers.

Înainte de a semna în vara aceasta cu Timberwolves, Mo Williams a avut în 74 de partide jucate în sezonul trecut la Portland o medie pe meci de 9.7 puncte, 4.3 pase decisive și 2.1 recuperări. Interesant e că în toate cele 74 de partide a intrat din postura de rezervă. A fost selecționat o singură dată și în All Star Game-ul american, în 2009.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate