Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Modestas Kumpys a reușit faza meciului în partida cu CSM Mediaș (Video)

Eduard Popa

Eduard Popa
12.02.2019

modestas kumpys dunk dinamo

Dinamo Știința București a reușit a patra victorie consecutivă în Grupa Galbenă a Ligii Naționale de Baschet Masculin, de data această împotriva celor de la CSM Mediaș, scor 95-70.

Modestas Kumpys a fost unul dintre cei mai buni oameni ai partidei pentru alb-roșii. El a strâns 12 puncte, 7 pase decisive și 6 recuperări. Kumpys a reușit însă și faza meciului, în sfertul trei, la scorul de 52-42. Modestas a reușit o intercepție și apoi a înscris cu un 360 fabulos.

Nu este pentru prima oară când Kumpys încânta audiența la Sala Dinamo. La ultima fază a meciului câștigat cu CSO Voluntari, scor 78-66, Modestas a colaborat cu Michael Deloach pentru un alley-oop fabulos, chiar înainte de ultimul buzzer al meciului.

Kumpys a strâns 10 meciuri în actualul sezon, cu medii de 13 puncte, 3,5 recuperări, 2,8 pase decisive și 1,5 intercepții. El are 63% de la 2 puncte, dar numai 24,6% de la 3 puncte și 58,8% de la libere.

După victoria în fața lui Mediaș, elevii lui Tudor Costescu au ajuns la 4-0 în Grupa Galbenă. Etapa viitoare, Dinamo va primi vizita Stelei, în derby-ul Grupei Galbene din LNBM.

*foto: Sabin Malisevschi/ facebook Dinamo Știința Baschet

2 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca studentU :

    da
    faina interceptia si finalizarea cu 360.

    alley oop-ul nu i chiar fabulos though :))

    cu 5 ani în urmă (12.02.2019) Raspunde
  • BC CSU Sibiu gyke :

    Buuun
    Avem competiție anul ăsta la concursul de slamdunk de la All Star Game. Dacă vom avea All Star și /sau concurs de slam...

    cu 5 ani în urmă (12.02.2019) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!