Stiri

Modificări în echipa de 3x3 masculin a României pentru Jocurile Europene de la Minsk

Eduard Popa

Eduard Popa
17.06.2019

3x3 romania masculin

Din lotul olimpic al României pentru Jocurile Europene de la Minsk face parte și echipa de baschet 3x3 masculin a României. Față de formația care a participat în luna mai la turneul de calificare din Puerto Rico, unde tricolorii au avut o prestație slabă, România va opera două modificări.

Astfel, Radu Paliciuc și Baris Aktas, baschetbaliști cu experiență în Liga Națională de Baschet Masculin, rămân în lotul de 3x3 al României, iar tânărul Radu Petrescu și fostul jucător al Timișoarei, Leonard Filip, au fost înlocuiți.

În locul lui Petrescu și Filip au fost convocați la lot Bogdan Cezar Sandu, jucător cu experiență în circuitul de 3X3 și Victor Petrache, component al CSA Steaua, de două ori finalist al LNBM.

Naționala va face parte din Grupa A, unde vor întâlni echipele Serbiei, Poloniei și Andorrei.

La fete, România va fi reprezentată la Minsk de Eli Pavel, Alexandra Uiuiu, Andreea Lazăr și Ruxandra Chiș.

Competiția de streetball va avea loc în perioada 21-24 iunie și se va juca pa Palova Arena din capitala Belarusului.

*foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate