Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Moe Deloach și Dinamo Știința București au încheiat colaborarea din acest sezon

Mara Mihăilescu

Mara Mihăilescu
11.05.2019

Moe Deloach și Dinamo Știința București au încheiat colaborarea din acest sezon

deloach

În cursul acestei zile, Dinamo Știința București a anunțat pe pagina oficială despărțirea de Moe Deloach, unul din oamenii de bază ai acestora în acest sezon competițional, începând cu partida de astăzi, 11 mai.

Americanul a declarat:

”M-am simțit foarte bine în această experiență din România.Am avut atât suișuri, cât și coborâșuri, dar am fost ca o adevărată familie.Sunt mândru de această echipă și vreau să mulțumesc tuturor care au făcut parte din acest proiect.”

Fundașul a fost prezent pe parchet pentru alb-roșii în 28 de partide, timp în care a înregistrat medii de 17.7 puncte, 3.6 recuperări și 5.5 pase decisive, cu un indice de eficiență de 17.5.De asemenea, în cele 5 meciuri din Cupa României, acesta a înregistrat medii de 17.8 puncte, 4.0 recuperări și 7 pase decisive, cu un indice de eficiență de 20.8.

Deloach a avut un season high de 29 de puncte împotriva celor de la ABC Athletic Constanța, în timp ce la celălalte două capitole a excelat în două dintre partidele contra SCM Timișoara, cu un season high de 9 recuperări și, în final, 18 pase decisive.

Astfel, Dinamo Știința București urmează să dispute primul meci din seria contra SCM Timișoara fără un component de bază, serie de play-off pentru locurile 5-8 în care cele două formații se luptă pentru a ocupa o poziție cât mai bună la finalul sezonului 2018/2019.

Partida va avea loc în Sala Constantin Jude din Timișoara, începând cu orele 18:00.

 

*SURSA foto: facebook Dinamo Știința București

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!