Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Moment tensionat între Andrei Mandache și Monyea Pratt (Video)

Eduard Popa

Eduard Popa
23.05.2018

monyea pratt andrei mandache

CSU Sibiu a învins CSM CSU Oradea, scor 85-78, în a doua partidă din seria semifinală a Ligii Naționale de Baschet Masculin.

Unul dintre cele mai tensionate momente s-a consumat în timpul sfertului al treilea. Atunci Andrei Mandache a scăpat pe contraatac, dar a fost prins din urmă și căpăcit de Monyea Pratt. Americanul a căzut peste Mandache iar veteranul român l-a împins ușor pe Pratt cu piciorul. Acesta din urmă i-a cerut socoteală lui Mandache, dar între timp Lawrence Kinnard și Kris Richard au intervenit și i-au despărțit pe cei doi. Chiar și Dan Fleșeriu a intrat pe parchet și și-a ținut departe elevul, recunoscut pentru faptul că își iese din minți destul de ușor.

În cele din urmă, atât Mandache cât și Monyea Pratt s-au ales cu câte un fault antisportiv. Cei doi și-au strâns mâna câteva zeci de secunde mai târziu.

Momentul a fost însă taxat de fanii sibieni, care l-au apostrofat pe căpitanul orădenilor.

Toată faza a fost surprinsă aici:

Scorul seriei dintre Sibiu și Oradea este acum 1-1. Semifinala se mută pentru jocurile de vineri și duminică în Sala Antonio Alexe din Oradea.

*foto: Dragoș Dumitru/ facebook CSU Sibiu

20 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe trancer :

    Totalbaschet
    Tot respectul și mulțumirile mele pentru site, știri, articole și comentarii, dar acum, sincer, după toata nebunia care a fost aici după acea faza idioata, mai trebuia sa mai aprindeți și voi fitilul?
    Altfel spor la treaba mai departe!

    cu 5 ani în urmă (23.05.2018)
    • CSM CSU Oradea adrian.or:

      Adrian.or
      Dupa ce ne-am balacarit toti ca fraierii doua zile pe subiectul asta in sfarsit avem un link dedicat in care sa o ducem la un alt nivel :))))

      cu 5 ani în urmă (23.05.2018)
    • BC CSU Sibiu JCN:

      :)
      Bun, acum ca am epuizat subiectul , te intreb unde ai vazut tu ca Paliciuc si Brosser il injura pe Andrei ? Eu il vad numai pe Brosser spunand ceva dar nicidecum nu striga ce strigau suporterii, spune altceva. Paliciuc nici nu apare pe filmare.

      cu 5 ani în urmă (23.05.2018)
    • CSM CSU Oradea adrian.or:

      adrian.or
      La 1:19 se vede clar ca zice "Esti o mizerie" la unison cu tribuna. Ori asta ori e pixelul albastru. Faza cu Paliciuc nu apare pe filmare, se intampla dupa faza asta la aruncari libere, dupa ce cred ca a fost faultat chiar de Mandache. Chiar nu incerc sa intram iar in polemici, e punctul meu de vedere.

      cu 5 ani în urmă (23.05.2018)
    • BC CSU Sibiu JCN:

      In fine
      Eu il vad pe Brosser ca striga ceva dar nici pe departe nu mi se pare ca ar spune esti o mizerie . In fine , cum ziceam, treaba lor.

      cu 5 ani în urmă (23.05.2018)
    • CSM CSU Oradea adrian.or:

      adrian.or
      Noi sa fim sanatosi, spor la lucru pe azi.

      cu 5 ani în urmă (23.05.2018)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca studentU :

    mai fac si eu trafic cinstit
    altfel, nici faultul nu a fost de anti-sportiv si nici impingerea cu piciorul n-a fost violenta. Deci furtuna intr-un pahar cu apa...

    cu 5 ani în urmă (23.05.2018)
    • CSM CSU Oradea adrian.or:

      adrian.or
      Vroiam sa zic sa te uiti de la 1:19 sa vezi faza cursiv, pe l:22 e. Mie mi se pare ca zice exact ce strigau suporterii, poate alti colegi vor fi de acord sau altii nu.

      cu 5 ani în urmă (23.05.2018)
    • U BT Cluj-Napoca studentU:

      eu n am abordat partea asta
      dar acum ca zici, mie mi se pare ca striga ceva catre cineva din teren, nu ca e la unison cu galeria. In fine, mai putin conteaza asta.
      Ce m-ar interesa sa vad este daca intr-adevar Mandache a facut un fault mai urat la Capers, pe sau spre piciorul la care a fost accidentat. In acest caz, chiar ar fi o mizerie...nu omul, gestul. Ca toti avem gesturi necontrolate, pe care le regretam ulterior, asta neinsemnand ca suntem niste mizerii de oameni.

      cu 5 ani în urmă (23.05.2018)
    • BC CSU Sibiu 9:

      Capers
      Capers si-a luat multe faulturi gratuite meciul asta, a si primit un vant dupa ce Oradea marcase deja. Si gestul galeriei a fost unul de moment daca tot ii luam apararea lui Mandache ca a avut saracu o serie de reactii de moment.

      cu 5 ani în urmă (23.05.2018)
    • CSM CSU Oradea soso69:

      @9
      Si Zeno cate si-a luat? De ce va uitati doar la Capers? Zeno si Capers au avut accidentari la fel de grave. Si nu cred ca exista dubii cu privire la care echipa joaca mai agresiv.

      cu 5 ani în urmă (23.05.2018)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea adrian.or :

    adrian.or
    Si pe mine m-ar interesa sa vad faza respectiva, pentru ca daca e asa, e un gest nu doar nesportiv ci si marlanesc.

    cu 5 ani în urmă (23.05.2018) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe TDM :

    Pratt
    Ca si sibienii sunt socat si eu de Pratt si trebuie sa bagam incidentul rapid sub pres. Eu stiam ca ii place sa se bata doar cu coechipierii lui. Bineinteles ca e vina lui Mandache cum la fel e intotdeauna vina arbitrilor, regulamentelor FRB, vina televiziunilor, a caldurii din sala si a targurilor de nunti de acolo, a lui Sere, a Bancii Transilvania, a jandarmeriei pt unii din ei, a intreg universului care ii inconjoara.

    cu 5 ani în urmă (23.05.2018)
    • BC CSU Sibiu raz:

      capacul
      ti-a placut si tie ?

      cu 5 ani în urmă (23.05.2018)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe trancer :

    @Tdm
    Când văd unele din comentariile tale, mie unul mi-e rușine ca sunt din același oraș ca tine ... Stiu ca trebuie sa fie astfel de oameni peste tot, dar nu înțeleg cum se poate strânge atâta ura intr-un om.

    cu 5 ani în urmă (23.05.2018) Raspunde
  • BC CSU Sibiu gyke :

    @Totalbaschet
    Va propun ca peste vreo doua zile sa publicati un sondaj de opinie care sa contina urmatoarele variante de raspuns:
    1. Mandache si Sere sunt niste mizerii.
    2. Suporterii sibieni sunt niste mizerii.
    3. Credeti ca Paliciuc si Brosser spun la un moment dat niste mizerii.
    4. Anumite articole de pe situl nostru sunt niste mizerii.
    5. Toate celelalte puncte sunt niste mizerii.
    6. Nici una de mai sus.

    cu 5 ani în urmă (23.05.2018)
    • U BT Cluj-Napoca Stefan Cj:

      TB
      Eu zic sa ne mutam pe 24sec. TB mai nou baga zazanie intre suporteri.

      cu 5 ani în urmă (23.05.2018)
    Raspunde
  • BC CSU Sibiu clamun :

    paranteza
    Asa ca o paranteza, se vede clar cum in momentul in care Mandache da cu picioarele, Pratt este cu spatele. Probabil ca fanii de la Oradea vor zice ca Pratt a instigat.

    cu 5 ani în urmă (23.05.2018) Raspunde
  • a friend :

    Va inflamați aiurea
    Oricare dintre voi care a trecut printr-o astfel de situație în calitate de jucător trece rapid peste. Intr.un astfel de meci tensiunea și orgoliul nu au cum să rămână în vestiar. Repet, un fost/actual sportiv, înțelege. Astea.s discuții de Antena Stars. Ne sare muștarul în trafic de două ori pe kilometru pentru că n.o semnalizat x sau y și discutăm despre o faza dintr.un meci care poate hotărî finalista unui campionat național.

    cu 5 ani în urmă (23.05.2018) Raspunde
  • CSM CSU Oradea DonDiablo :

    DonDiablo
    Acuma să fac o gluma oare ce era daca în locu lu Mandache si Pratt era D'angelo Riley si Nemanja Milosevic sau Lucic.Acolo erau scântei mari si se lăsa cu lovituri grele.Sa nu mai zic de era Glyniadakis sau chear Zigeranovic.Interesant

    cu 5 ani în urmă (24.05.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!