Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Monika Brosovszky a pus capăt carierei de jucătoare

Valentin Todea

Valentin Todea
31.08.2015

În cadrul conferinței de presă care a avut loc astăzi la Sala Victoria din Arad, a fost anunțată retragerea emblematicei jucătoare a echipei de pe malul Mureșului.

Monika Brosovszky va fi noul director de imagine al grupării Univ. Goldiș ICIM Arad și se va ocupa de relația cu presa a clubului arădean. Referitor la importanta schimbare din viața ei, aceasta a declarat:

„În primul rând mă simt onorată, pentru că niciodată nu poți să fii pregătit pentru acest moment de retragere. Mulțumesc clubului că totuși m-au ținut alături de echipă și nu e o ruptură atât de mare și definitivă de baschet. Eu voi ajuta cu tot ce pot, voi fi prezentă la orice solicitare.”

Despre relația cu suporterii arădeni, Brosovszky a spus:

„Mulțumesc pentru susținerea acordată de-a lungul întregii cariere. Nu voi uita aceste momente, nu le poți uita chiar dacă ai avea boala Alzheimer. Indiferent de situație, pe voi tot vă voi ține minte.”

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!