Stiri Liga I Feminin

Monika Brosovszky, aclamată la ultimul meci al Univ. Goldiș ICIM Arad

Valentin Todea

Valentin Todea
20.02.2017

Monika Brosovszky, o adevărată legendă a baschetului arădean, a semnat de curând un contract de jucătoare cu formația de ligă secundă SCM Timișoara, asta după ce în anul 2015 s-a retras din activitate. Părerile fanilor din Arad au fost împărțite în privința acestei mutări, mulți dorindu-și s-o mai vadă jucând în echipamentul galben-albastru, și nu pentru o echipă dintr-un oraș rival Aradului din punct de vedere sportiv.

Sportiva a fost prezentă în tribunele Sălii Polivalente la ultimul meci jucat acasă de Univ. Goldiș ICIM Arad, desfășurat sâmbătă, 18 februarie, în fața celor de la BC Sirius Târgu Mureș și încheiat cu scorul de 89-62 în favoarea gazdelor. Într-una din pauzele survenite pe parcursul meciului, crainicul sălii a anunțat transferul Monikăi Brosovszky la trupa de pe Bega și a îndemnat publicul prezent să o aclame și să îi ureze succes în această provocare. Reacția spectatorilor nu s-a lăsat așteptată, aceștia aplaudând-o îndelung și arătându-și aprecierea pentru aceasta.

Săptămâna trecută, Monika Brosovszky declara următoarele pentru Radio Timișoara:

„Nu am avut o ofertă de la ICIM Arad de a reveni ca jucătoare. Într-adevăr, am avut oferte să rămân în staff, dar ca jucătoare nu, iar oferta aceasta de la Timișoara mi s-a părut super OK, după ce am gândit-o bine, pentru că în primul rând nici nu joc contra ICIM-ului, este o perioadă scurtă, vreau să ajut, dacă pot, să dau un umăr la promovare, și oamenii au fost foarte, foarte cumsecade cu mine și de aceea am acceptat.”

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!