Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Monique Coker: „Vrem să câștigăm campioantul. Acesta este obiectivul nostru”

Paul Olar

Paul Olar
10.10.2016

CSM Târgoviște a făcut meciul etapei sâmbătă, învingând campioana ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe. Confruntarea s-a încheiat la scorul de 49-36 și a consemnat al doilea success stagional al dâmbovițencelor.

Autoare a 11 puncte și 17 recuperări, Monique Coker a fost cea mai bună jucătoare a învingătoarelor. Americanca a vorbit despre partida cu Sepsi, într-un interviu acordat site-ului Total Baschet.

Monique, cum ai descrie încleștarea cu Sepsi SIC?

Meciul cu Sepsi a fost unul grozav. M-am bucurat să joc alături de coechipierele mele. Nu a fost seara noastră la aruncări, însă defensiva a fost excelentă. Era important pentru noi să învingem campioanele și să demonstrăm că putem să ne impunem. De asemenea, conta foarte mult să ne protejăm terenul propriu.

S-a înscris totuși extrem de puțin. Care ar fi explicația?

Am ratat multe aruncări și era într-un fel normal ca tabela să nu indice prea multe reușite. Însă Sepsi a marcat atât de puțin deoarece defensiva noastră a fost grozavă. Acolo cred că s-a făcut diferența în meciul de sâmbătă.

CSM propune o echipă experimentată, cu același nucleu din sezoanele precedente. Reprezintă acest lucru un avantaj?

Mă bucură cel mai mult faptul că am aceleași coechipiere ca și în sezonul trecut. Noi am câștigat un campionat împreună, ne cunoaștem bine. Știm unde excelăm și unde mai avem de lucru, așa că avem o chimie remarcabilă. Va fi din ce din ce mai bine.

Cum l-ai descrie pe Cătălin Tănase ca antrenor?

Îmi place să evoluez sub comanda domnului Tănase. El este un antrenor bun și cunoaște baschetul în profunzime.

Ce vă propuneți în acest sezon?

Vrem să câștigăm campioantul. Acesta este obiectivul nostru.

*Foto: Dudea Cristian

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!