Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Monyea Pratt stabilește un nou record personal de puncte marcate în acest sezon

Mara Mihăilescu

Mara Mihăilescu
07.06.2018

csu sibiu pratt

CSU Sibiu “supraviețuiește” în finală mică disputată contra celor de la U-BT Cluj Napoca și duce seria în meci decisiv după o victorie la o diferență de doar 3 puncte, scor 93-90.

Monyea Pratt a fost cel mai important jucător al sibienilor. În 37:50 minute petrecute pe parchet, acesta a avut procentaje de 100% la aruncările de 2 puncte (6/6), 66% la aruncările de la mare distanță (4/6) și 80% la linia de aruncări libere (4/5), pentru un total de 28 de puncte. Astfel, și-a trecut în cont un nou record stagional de puncte marcate într-o singură partidă. La acestea adăugat 5 recuperări (2 ofensive, 3 defensive) și 2 pase decisive, totalizând pentru un indice de eficientă de 29.

Cu o partidă înainte de încheierea campionatului pentru sibieni, americanul are medii de 13.3 puncte, 6.3 recuperări și 4.3 pase decisive pe meci.

De asemenea, un alt jucător foarte important în această partidă a fost Lawrence Kinnard. Acesta a fost autorul a 17 puncte, 7 recuperări (una ofensivă, 6 defensive) și 2 pase decisive, pentru un indice de eficientă de 21.

Partida decisivă din finala mică se joacă sâmbătă, de la ora 18:00, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

*foto: facebook CSU Sibiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!