Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Morgan Stroman - MVP-ul etapei a XX-a a LNBF

Eduard Popa

Eduard Popa
27.01.2015

Morgan Stroman

Derby-ul etapei a XX-a al Ligii Naționale de Baschet Feminin ne va oferi și în această etapă MVP-ul rundei. CST BC Alexandria a reușit să învingă la limită, în deplasare, pentru a doua oară în acest sezon echipa CSU Alba-Iulia. Grație acestei victorii frumoase, teleormănencele s-au apropiat la un singur punct de podium, locul 3 fiind ocupat în acest moment de CSU Alba-Iulia și ICIM Arad, ambele însă cu un meci mai puțin disputat. 

Datorită importanței acestui meci, dar și prestației de excepție, titlul de MVP al etapei a XX-a îl acordăm lui Morgan Stroman. Extrema celor de la Alexandria a obținut un indice al eficienței de +38, realizat cu ajutorul unei linii statistice foarte bune: 31 de puncte (cu 12/13 la aruncări de 2 pct și 7/7 aruncări libere), 8 recuperări, 3 pase decisive și 2 intercepții.

Stroman este liderul echipei din Alexandria în acest sezon, având o linie statistică de 17,5 puncte pe meci, 10,2 recuperări, 2,3 pase decisive și 1,8 intercepții, cu un procentaj foarte aproape de 50% la aruncările de la 2 puncte. 

Alte propuneri pentru MVP-ul etapei în LNBF au fost Maria Florina Pașcalău de la Sepsi SIC Sfântu Gheorghe (19 pct, 11 recuperări, +33 eficiență, în victoria pe terenul celor CSU Oradea, scor 81-51), Meighan Simmons de la ICIM Arad (23 pct, 4 pase decisive, +32 eficiență, în meciul câștigat de echipa sa în deplasarea de la Satu Mare, scor 76-52), dar și Carla Bartee, care în victoria lui Olimpia CSU Brașov cu Phoenix Galați (89-63) a avut o prestație de excepție: 21 de puncte, 22 de recuperări, 4 intercepții

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!