Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Morgan Stroman, cea mai bună jucătoare a Alexandriei în eşecul cu Târgovişte

Radu Bărăian

Radu Bărăian
03.10.2014

Formaţia CST BC Alexandria a pierdut primul meci din noua ediţie a LNBF, scor 51-70 în compania celor de la CSM Târgovişte. Teleormănencele au prestat un joc colectiv modest, singura remarcată fiind americanca Morgan Stroman

Sportiva pregătită de Mădălin Piperea a fost prezentă pe parchet încă din prima secundă a întâlnirii, iar până la final a acumulat 25 de minute jucate. În tot acest timp, jucătoarea a marcat 12 puncte, adăugând la acestea 5 recuperări, o pasă decisivă, dar şi 4 posesii pierdute, totul pentru un indice la eficienţă de 10 unităţi, fiind astfel cea mai productivă sportivă a CST BC. De asemenea, Stroman a terminat cu procentaje de 56% (5/9) de la 2 puncte, respectiv 100% (2/2) de la libere. 

A existat o baschetbalistă care a marcat mai multe puncte decât Stroman, mai exact Rachel Coffey care a pus pe tabelă 13 puncte. Însă, Rachel a avut cifre dezamăgitoare la alte capitole statistice, care i-au adus într-un final un coeficient la productivitate de doar 2 unităţi. Aceasta a terminat partida cu 3 recuperări, 3 pase decisive, nu mai puţin de 6 mingi pierdute şi procentaje de 45% (5/11) din interiorul semicercului, respectiv 17% (1/6) de la mare distanţă, totul în 34 de minute bifate. 

*Foto: dwhoops.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!