Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Morris Curry este aproape de revenirea pe parchet

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
08.03.2019

SCM U Craiova a pierdut partida la Oradea cu CSM CSU, în duelul direct pentru poziția a 3-a din Grupa Roșie a Ligii Naționale de Baschet Masculin – ediția 2018/2019. Fără Morris Curry, formația din Bănie a cedat cu scorul de 83-79 și rămâne în urma formației bihorene în clasament.

Morris Curry a suferit o accidentare la picior și a absentat la ultimele două partide jucate de olteni în Liga Națională de Baschet Masculin. La finalul partidei de la Oradea, Aco Todorov a vorbit despre situația fundașului american și a estimat momentul revenirii acestuia pe parchet.

„A avut o problemă la tendon. Este aproape de a reveni. Absebța lui Morris nu este o scuză pentru ce s-a întâmplat în seara asta. Sunt 50% șanse ca el să revină la meciul cu Sibiu din cupă și 100% șanse ca el să revină la meciul cu Clujul de duminică. ”

Morris Curry a jucat 18 partide în acest sezon al LNBM pentru Craiova și înregistrează medii statistice de 14.0 puncte, 4.7 recuperări și 2.7 pase decisive pentru 13.1 la eficiență.

SCM U Craiova are două partide de foc săptămâna viitoare. Oltenii joacă miercuri (13.03) pe terenul lui BC CSU Sibiu în sferturile de finală ale Cupei României, după care se întorc în Bănie pentru duelul cu U BT Cluj-Napoca

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!