Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Morris Curry, la cel mai bun meci în tricoul Stelei

Eduard Popa

Eduard Popa
02.05.2017

steaua curry sibiu baschet

Steaua CSM Eximbank Bucureşti a reuşit să câştige duelul din primul meci al semifinalei cu CSU Sibiu, scor 84-79. Cel mai bun jucător al Stelei a fost Morris Curry.

Conducătorul de joc american a strâns 28 de puncte, 7 recuperări, 6 pase decisive, 3 intercepţii, 3 mingi pierdute, cu 6 din 8 de la 2 puncte, 4 din 7 de la 3 puncte şi  4 din 6 la nivelul aruncărilor libere, pentru un indice al eficienţei de +34. Mai mult, Curry a reuşit să îşi ţină echipa aproape de sibieni în sfertul trei, în care a reuşit 11 puncte consecutive, cu trei aruncări din spatele liniei de 3 puncte. 

Curry a fost urmat de Randal Falker, cu 16 puncte, Malesevic şi Runkauskas cu câte 13 puncte. 

Şi antrenorul Stelei, Jukka Toijala, a lăudat prestaţia lui Morris Curry.

Este un jucător grozav. Îl ştiu din Finlanda. Nu a fost până acum într-o situaţie prea bună, din cauza accidentării. Cu siguranţă este unul dintre cei mai buni guards din ligă. Acum este recuperat în totalitate şi a arătat asta tuturor. De asemenea, a fost şi prima oară când a jucat împotriva Sibiului şi poate nici cei de acolo nu îl ştiau prea bine.

Morris Curry a adunat până acum în patru meciuri de playoff 15 puncte, 5,3 pase decisive şi 3,8 recuperări, cu 66,7% la aruncările de la 2 puncte şi 50% de la 3 puncte.

Meciul doi dintre CSU Sibiu şi Steaua CSM Eximbank Bucureşti va avea loc miercuri, 3 mai, de la ora 19:00.

*foto: Ana-Maria Mătuşoiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!