Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Muhamad Pasalic și Andrei Mandache, cei mai buni marcatori ai orădenilor în victoria cu BCM U Pitești

Mara Mihăilescu

Mara Mihăilescu
31.03.2018

pasalic mandache oradea pitesti

CSM CSU Oradea a trecut de BCM U Pitești, scor 77-66, în etapa a doua a Top 6 LNBM.

Muhamad Pasalic a avut un rol decisiv în conducerea echipei sale spre victorie, după ce în urma unui start promițător al partidei, la fiecare perioadă mai bună de joc a pitestenilor care putea consemna o revenire, acesta a marcat decisiv, țînându-i la distanță. Putem exemplifică startul sfertului secund, unde la scorul 23-19, acesta a finalizat un prim atac cu o aruncare de 3 puncte.

Unul dintre momentele decisive pentru Andrei Mandache a fost cel în care piteștenii au condus pentru prima oară în partida, scor 30-31, și acesta a răspuns imediat cu o aruncare de la mare distanță, culminând cu aportul sensational de 5 mingi câștigate din atacurile adversarilor.

De asemenea, deși CSM CSU Oradea a plecat la vestiare cu un avantaj de 6 puncte, pitestenilor le-au trebuit doar 2 faze, consemnate prin două coșuri cu fault ale lui Jonathan Person, pentru a duce scorul la egalitate(41-41). Acesta a fost momentul în care cei doi, timp de 4 minute, au preluat atribuțiile de lideri ai echipei și au fost unicii marcatori ai gazdelor, Andrei Mandache cu două aruncări de 2 puncte și una de 3 puncte și Muhamad Pasalic din nou cu o aruncare de la mare distanță.

Muhamad Pasalic a fost cel mai bun marcator al oradenilor, cu procentaje de 71% la aruncările de 3 puncte (5/7) și 100% la linia de aruncări libere (4/4), pentru un total de 19 puncte, fără nici măcar o încercare de a marca de la 2 puncte. De asemenea, a reușit 3 recuperări și 3 pase decisive.

Andrei Mandache a fost autorul a 18 puncte, cu procentaje de 100% la aruncările de 2 puncte(6/6) și 50% la aruncările de la mare distanță (2/4), 3 recuperări, o pasă decisivă și 5 intercepții.

După acest meci CSM CSU Oradea a ajuns la 17 victorii și 7 înfrângeri. Etapa viitoare, bihorenii vor primi vizita lui CSU Sibiu.

*foto: Roby Boros

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!