Stiri Cupa României Masculin

Multe debuturi la Oradea vs Chiajna

Adrian Micinic

Adrian Micinic
24.09.2013

Pivoții celor două echipe au jucat primul meci oficial în România

Meciul dintre CSM Oradea și Concordia Chiajna, scor 81-53, contând pentru turul inaugural al Cupei României la baschet masculin a fost unul ce a consemnat o serie de debuturi absolute în baschetul românesc pentru mai mulți jucători. O situație întâlnită de altfel și în alte meciuri din aceeași fază a competiției.

CSM Oradea a avut trei jucători aflați la primul meci oficial în România, unul la debutul pentru ardeleni, în vreme ce Concordia Chiajna a avut doi jucători la primul meci în România.

Sean Denison (foto, în alb), noul pivot al lui CSM Oradea, a fost titularizat. Canadianul a avut 21 minute de joc cu 4/7 la aruncările din acțiune și 1/2 la linia de pedeapsă pentru un total de 9 puncte. A adăugat 7 recuperări, o pasă decisivă, un capac și o intercepție cu o posesie pierdută pentru un coeficient de 14 la eficiență și 34 la +/-.

Vujadin Subotic a fost la rândul său inclus în garnitura de start. El a petrecut 23 minute pe parchet, perioadă în care a totalizat 4/7 la aruncările din acțiune și 1/1 la linia de pedeapsă pentru un total de 9 puncte. Muntenegreanul a avut 3 pase decisive și 9 la eficiență, respectiv 27la +/-. Vuja a suferit o accidentare la piciorul stâng, starea sa urmând a fi clarificată în zilele următoare.

Radovan Markovic a început pe bancă. El a intrat pe parcurs și a petrecut 21 minute în teren. El a avut 2/6 la aruncările din acțiune, ambele reușite ale sale consemnându-se din spatele semicerculu. A terminat cu 6 puncte, 2 recuperări, 2 pase decisive și 2 posesii pierdute pentru 4 la eficiență și -5 la +/-.

Dani Popescu a susținut primul său meci în echipamentul roș-albastru. El a avut 17 minute de joc, perioadă în care nu a punctat, a bifat 2 intercepții și a pierdut posesia mingii o dată.

Istvan Fekete este noul fundaș al echipei Concordia Chiajna. Acesta a fost titularizat în partida de la Oradea, acolo unde a bifat 31 minute de joc. El a avut 3/9 la aruncările de două puncte și 0/4 la trei puncte cu 3/7 la linia de pedeapsă pentru un total de 9 puncte. A adăugat 4 recuperări, o pasă decisivă și o intercepție cu 4 posesii pierdute pentru -3 la eficiență, respectiv -3 la +/-. 

În schimb, Dusan Knezevic (foto, în verde) a fost titularizat pe postul de pivot. El a petrecut 31 minute pe parchet, perioadă în care a totalizat 4/11 la aruncările din acțiune pentru un total de 8 puncte. A adăugat 6 recuperări (una ofensvă), 2 pase decisive și o intercepție cu 2 posesii pierdute pentru un coeficient de 8 la eficiență și -26 la +/-. 

Foto: Viorel Carțiș

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!