Stiri

NBA. Alley-oop uluitor reușit de Giannis Antetokounmpo

Eduard Popa

Eduard Popa
07.02.2018

giannis antetokounmpo sare peste tim hardaway nba

Giannis Antetokounmpo își continuă parcursul excelent din acest sezon și îl încununează cu un alley-oop fabulous peste Tim Hardaway Jr.  

Reușita a venit la scorul de 60-50 pentru Milwaukee Bucks în duelul cu New York Knicks, de la Madison Square Garden. Khris Middleton a reușit o intercepție și pe contraatac i-a aruncat mingea la alley-oop lui Giannis. Grecul a prins obiectul jocului în aer și în drumul spre inel a sărit efectiv peste Tim Hardaway Jr. de la echipa adverse, un baschetbalist înalt de 1m98.

Dunkul lui Giannis aduce aminte de reușita lui LeBron din urmă cu mai multe sezoane, când a sărit peste John Lucas III, un jucător însă mult mai scund (1m80).

„Ştiam că îmi va pasa mingea. A fost o pasă proastă a lui Khris, dar am reuşit să prind mingea şi nu l-am văzut pe Tim Hardaway jr. sub mine. Doar am sărit cât de tare am putut să pot să dau dunk”, a spus Giannis la sfârşitul meciului, pentru ESPN.

Antetokounmpo a adunat în acest meci 23 de puncte, 11 recuperări și 6 pase decisive, în drum spre o nouă victorie pentru Bucks, scor 103-89.

Cu această victorie Bucks ajung la 30 cu 23 și se mențin pe locul 5 în Est. 

De partea cealaltă, New York Knicks a avut parte de un meci catastrofal. Pe lângă înfrângerea de pe teren propriu newyorkezii şi-au pierdut şi vedeta pentru tot restul sezonului, după ce letonul Kristaps Porzingis a suferit la nivelul ligamentului genunchiului după un dunk peste același Antetokounmpo. (Mai multe detalii aici)

2 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca ydesh_apu :

    Olimpiada
    Parca la o Olimpiada dupa 2000 un jucator SUA a trecut asemanator peste un jucator francez mai mare de 2m. Vince Carter oare?

    cu 6 ani în urmă (07.02.2018) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca romeovura :

    Vince Carter
    A dat un dunk foarte tare. Ca și părere, cred că e cel mai reușit dunk într-un meci din istoria baschetului. Acel dunk dacă nu mă înșel l-a determinat pe Frederic Weis să se lase de baschet profesionist. Adică la.putin timp după olimipadă buna mai jucat baschet la nivel mare. Mai rău pentru el a fost că nu a reușit să treacă de acel moment desi a fost draftat in NBA. Hai U-BT

    cu 6 ani în urmă (07.02.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!