Stiri

NBA: Bătaie la Lakers - Rockets, între Chris Paul și Rajon Rondo, la debutul lui LeBron la Stapples Center (Video)

Eduard Popa

Eduard Popa
21.10.2018

bataie nba chris paul rondo

Los Angeles Lakers a pierdut duelul cu Houston Rockets, scor 116-125, jucat la debutul lui LeBron James în Stapples Center. Prestația ștearsă a „Regelui” a fost dublată și de un alt eveniment mai puțin fericit. În sfertul patru veteranii Chris Paul și Rajon Rondo s-au luat la pumni.

La scorul de 109-108 pentru Houston, Brandon Ingram l-a faultat pe James Harden. Nemulțumit de decizia arbitrului, Ingram l-a împins pe MVP-ul ligii, motiv pentru care a primit și un fault tehnic. În meleul creat s-a iscat și un conflict între CP3 și Rondo. Paul i-a băgat degetul în față lui Rondo, care nu a ezitat și i-a tras un pumn veteranului lui Houston, care a răspuns în aceeași măsură. Ingram a intervenit și a sărit cu pumnul, în ajutorul lui Rondo. La finalul partidei, Chris Paul susține că totul a pornit de la faptul că Rondo l-ar fi scuipat, fapt susținut și de colegul său, Carmelo Anthony.

După această fază Rondo, Ingram și Chris Paul au fost eliminați.

În cele din urmă Houston s-a impus în fieful lui LeBron și LA Lakers și a bifat prima victorie a sezonului, după un duel extrem de disputat.

Șapte jucători de la Lakers au reușit să intre în double digits. LeBron a adunat 24 de puncte, 5 recuperări și 5 pase decisive, Javale McGee a adunat 16 puncte, 6 recuperări și 5 capace, iar Rondo a strâns 13 puncte, 10 pase decisive și 7 recuperări. De partea cealalată, la Houston Rockets s-a remarcat James Harden, cu 36 de puncta, Chris Paul a strâns 28 de puncte, 10 pase decisive și 7 recuperări, în timp ce Clint Capela a adunat 19 puncte și 12 recuperări.

*foto: AP/ Marcio Jose Sanchez

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!