Stiri

NBA: Boston Celtics revine în seria cu Chicago Bulls (VIDEO)

Eduard Popa

Eduard Popa
22.04.2017

nba boston bulls game 3

Noaptea de joi a rezervat trei dueluri extrem de interesante în playoff ul NBA.

După două înfrângeri consecutive care le-au anulat complet avantajul terenului propriu, cei de la Boston Celtics s-au văzut nevoiţi să câştige neapărat meciul trei cu Chicago Bulls. Oaspeţii au reuşit să câştige la United Center cu 104-87, profitând de absenţa de pe parchet a lui Rajon Rondo. Cinci jucători de la Celtics au reuşit să intre în double digits, conduşi de Al Horford cu 18 puncte, 8 recuperări şi 6 pase decisive şi Isaiah Thomas (16 pct, 9 pase decisive). Mai mult, Boston au reuşit nu mai puţin de 34 de pase decisive. De partea cealaltă Dwyane Wade a fost cel mai bun marcator, tot cu 18 puncte . Chicago Bulls conduce în continuare seria cu Boston, scor 2-1, iar meciul patru va avea loc tot pe propriul parchet.

Al doilea meci al serii a rezervat un nou duel între cei doi candidaţi la titlul de MVP, Russell Westbrook şi James Harden. De data aceasta Westbrook şi Oklahoma City Thunder au câştigat duelul cu Houston Rockets, scor 115-113. Russell a reuşit un nou triple double: 32 de puncte, 13 recuperări şi 11 pase decisive, în timp ce Harden a adunat 44 de puncte, 6 recuperări şi 6 assist-uri. Houston conduce seria de playoff cu 2-1.

În ultimul meci al zilei Los Angeles Clippers a câştigat pe parchetul celor de la Utah Jazz, scor 111-106. Chris Paul a reuşit 34 de puncte, 10 pase decisive şi 7 recuperări, iar DeAndre Jordan 17 pct şi 13 recuperări, reuşind astfel să acopere faptul că Blake Griffin s-a accidentat în prima repriză. De partea cealaltă Gordon Hayward a strâns 40 de puncte cu 8 recuperări, iar George Hill a strâns 26 de puncte. Astfel, Clippers reuşesc să recupereze avantajul terenului propriu şi conduc seria cu 2-1.

*foto: USA Today

*video: youtube.com/Rapid Highlights

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!