Stiri

NBA: Career high de 51 de puncte pentru Bradley Beal (VIDEO)

Eduard Popa

Eduard Popa
06.12.2017

bradley beal career high nba

Performanţe impresionante în meciurile de marţi seară din NBA.

Washington Wizards a învins Portland Trail Blazers, scor 106-92. În absenţa lui John Wall, Bradley Beal a fost vioara întâi a echipei din capitala SUA. Beal a reuşit un career high, cu 51 de puncte. El a avut 37 de aruncări, din care a marcat 21, cu  5 coşuri de la 3 puncte. De partea cealaltă s-a remarcat Damian Lillard, cu 30 de pct, 9 pase decisive şi 8 recuperări. 

După acest meci ambele echipe au un palmares de 13-11.

Într-un alt meci disputat azi noapte, Oklahoma City Thunder a reuşit a treia victorie consecutive împotriva celor de la Utah Jazz, scor 100-94. Russell Westbrook a avut un meci uluitor, cu 34 de pct, 14 pase decisive şi 13 recuperări. De partea cealaltă Donovan Mitchell a replicat cu 31 puncte, 5 intercepții și 4 pase decisive pentru echipa din Salt Lake City.

În acest moment Okc are un palmares de 11-12, în timp ce Jazz ajung la 13-12.

Într-un alt meci al serii, Toronto Raptors a trecut de Phoenix Suns, scor 126-113.

*foto: slamonline.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!