Stiri

NBA: Career-high pentru Nikola Jokic (VIDEO)

Eduard Popa

Eduard Popa
08.11.2017

nikola jokic career high

Denver Nuggets a câştigat lejer duelul de pe teren propriu în faţa celor de la Brooklyn Nets, scor 112-104.

A fost noaptea lui Nikola Jokic. Pivotul playmaker al celor de la Nuggets  a reuşit un career high cu 41 de puncte, alături de care a mai strâns 12 recuperări, 5 pase decisive, 2 intercepţii şi 2 capace. Jokic a reuşit de unul singur mai multe puncte decât toţi starterii lui Brooklyn Nets (40 de puncte).

“The Joker” a fost ajutat de noua achiziţie a lui Denver, Paul Millsap, care a înscris 17 puncte, la fel de multe ca extrema Will Barton. Tyler Zeller a fost cel mai bun marcator al oaspeţilor, cu 21 de puncte.

În cele 11 partide din acest sezon Nikola Jokic a adunat o medie de 17,9 puncte, 11,6 recuperări şi 4,5 pase decisive pe întâlnire. Sezonul trecut pivotul sârb a încântat fanii baschetului cu prestaţia sa ofensivă, reuşind de multe ori prestaţii excepţionale din postura de initiator al ofensivei “minerilor”. În stagiunea precedentă Jokic a avut nu mai puţin de 6 triple-double.

Graţie acestei victorii, Denver Nuggets ajunge la 6 victorii şi 5 înfrângeri. De partea cealaltă Brooklyn Nets a încasat a şaptea înfrângere în 11 partide.

Pentru Nuggets urmează duelul cu Oklahoma City Thunder, echipă care a pierdut în mod surprinzător aseară pe terenul “lanternei roşii” Sacramento Kings. Va fi primul meci al lui Carmelo Anthony la Pepsi Center în tricoul lui OKC.

Melo a jucat timp de 7 sezoane şi jumătate la Nuggets, timp în care a dus mereu echipa din Colorado în playoff, inclusiv într-o finală a Conferinţei de Vest în 2009. El a fost transferat la New York Knicks la mijlocul sezonului 2010-2011, echipă la care a jucat până în această vară când a ajuns la Oklahoma, alături de Russell Westbrook şi Paul George.  

*foto: usatoday

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate